Oyuna normal bir şekilde giriyorum. Herhangi bir oda seçip giriyorum. Ondan sonra oyuna giriyorum doğuyorum ama hareket edemiyorum. Mouse çalışıyor. Mouseun ortasındaki topla silah değiştiriyorum ateş ediyorum etrafa ama ENTER ve ESC tuşu hariç hiç bir tuş çalışmıyor. ENTER a basıp chattten yazabiliyorum. ESC ye basıp çıkabiliyorum ama onun haricinde hiç bir tuş çalışmıyor. Yardım
Kontrol ayarlarını Default yaptım ama sonuç değişmedi.
/o yapıp kontrol ayarlarından default yani ekıye don yap kontrol ayarların bozulmuş
Lobyde oyun ayarlarına gir sonra tuş ayarlarına gelip resetle daha yeni öğreniyorsun sanırım alışırsın yakında başarılar.
/o yapıp kontrol ayalarına gelip default yap düzelir
Arkadaşlar grafik ayarları hariç hepsine girdim ve default yaptım ama sonuç yine aynı

çok zekisin sen ya
benimle senin mesaj yazma arasında 3 dk fark var
bahaneye bak aynı anda yazıyomuşuz

Arkadaşlar bırakın tartışmayı bir sorunum var. Yok mu yardımcı olmak için bu konuya giren?
kardeş senin sorun anlattığımız gibi olur başka bi cevabı yokki

reset yapmak yerine tuşları tek tek kendin ayarlamayı dene :ok
(02-20-2010 07:29 PM)Godsmack Yazılan: [ -> ]çok zekisin sen ya
benimle senin mesaj yazma arasında 3 dk fark var
bahaneye bak aynı anda yazıyomuşuz 
Sevgili 'GodSmack'; ben zaten 'reply' bölümünü açmıştım.Ancak,tarayıcımda yaşadığım problem(ler) den dolayı bir gecikme oldu.Ki konuya döndüğümde,sizin mesajınızı görmüş oldum.Bir de bunun zekilik ile alakasını sorgulamak isterdim ama,bu tartışmaya girmeyeceğim çünkü şüphelerim var tartışmaya 'meğilli' olan kişiye karşı...
Tamam hallettim teşekkürler herkese.