Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock 2010
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sizlerle 3 yıl geçirdim, gerçekten harikaydı.
Yüreğinizde ki sevgi tomurcukları gelişip meyve vermeye başlasın.Gönlünüzde ki saygı düsturu sonsuza doğru ışık hızıyla hareket edebilsin.Aklınızda ki fikirler tüm insanlığa hizmet aşkıyla parıldamaya başlasın.

Umudunu yitirmiş virane halde ki gönüllere ışık olacak kocaman yürekli yiğitlerin vicdanına emanet edilmiş anlamlı ve güzel bir bir hayatın idaresini layıkıyla yerine getirebilmenin vermiş olacağı huzurlu bir zamanın bizlerle olması temennisiyle mutlu bir yıl dilerim.

Bir bebek ağlıyor..Terkedilmiş ve izbe bir köşede sızlayan bir ses var..Kendisine sahip çıkabilecek bir Anne'nin şefkat ve merhametine iştiyak duyan bir bebek ağlıyor..Yüreğimizi bu sese yönlendirelim..Sahipsiz bırakmayalım.Gönlümüzde kocaman bir yer ayıralım bu haykırışa..

Örnek olalım her ayrıntımızla.Sahip çıkalım..tükenmeye yüz tutmuş değerlerimize.

Amansız fırtınalarda kocaman yüreğinizden almış olduğunuz kuvvetle umudunuzu canlandıracak ve mutsuzluğunuzu bitirecek güzel bir yıl dilerim hepinize.
Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.
mutlu yıllar herkese... nice hacksiz lagsız bugsız warrocklı yıllara =]
(12-31-2009 04:07 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar,

2005 yılında başladığımız mücadelemizde 2009'unda sonunu getirdik.
Warrock ile geçen 5 yıl.

Hep birlikte güzel vakit geçirdik, geçicereceğizde.

Hepinize mutlu, sağlıklı ve başarılı kocaman bir yıl diliyorum.

Sevgiler,
Kaan Topal

Saol dostum Seninde yeni yilin kutlu ve hersey gonlunce olur umarim..saygilar
Herkesin yeni yılını kutlar mutlu, huzurlu, bol kazançlı ve sevdikleriyle bir ömür dilerim.
Bu arada hala bu oyun oynanabiliyormu yahu? Smile
SEVGİLERLE...
Oynanıyor da , benim enteresan noktama değen bir konu var (: HACK çıktı ama eskisi kadar çok fazla hacker yok.. Eskiden oyunun %65 i hack ise şimdi %25 i falan,artık sıkıldılar mı naptılar yoksa FFA'lara mı dadandılar Big Grin

Sherlock

Herkese mutlu yıllar.

Dileklerimde dilememek var artık..
(01-01-2010 04:22 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Herkesin yeni yılını kutlar mutlu, huzurlu, bol kazançlı ve sevdikleriyle bir ömür dilerim.
Bu arada hala bu oyun oynanabiliyormu yahu? Smile
SEVGİLERLE...

hackler artık patlayıcı modunu oynamıyor full FFA Mutlu yıllar bizeeeeeeeeeeeeeeee.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler