Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MW3 Multiplayer!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bugün mw3 ün cdsini alıp kurdum single player olanına girebiliyorum ama multiplayere girmiyor acil yardım!!!!!
Korsan aldıysan girmez tabi Smile
multiplayer için key lazım keyide satın alman lazım
(11-17-2011 08:09 PM)ertunqaa Yazılan: [ -> ]Korsan aldıysan girmez tabi Smile

yok ya bugün cd ciden aldım 15TL ye
(11-17-2011 08:12 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]multiplayer için key lazım keyide satın alman lazım

nerden?
mv3 15 tl ye mi aldın Big Grin orjinalini alman gerek oyunun korsan seninki
(11-17-2011 08:17 PM)ismailbaba12 Yazılan: [ -> ]mv3 15 tl ye mi aldın Big Grin orjinalini alman gerek oyunun korsan seninki

kazzığı yedik desene Big Grin
(11-17-2011 08:17 PM)ismailbaba12 Yazılan: [ -> ]mv3 15 tl ye mi aldın Big Grin orjinalini alman gerek oyunun korsan seninki

vay anasına 15tl mıBig Grin ben gıttım 3tlye aldım oyunuBig Grin
Arkadaşım bugüne kadar hiç cd'ciden aldığın mw2 bf gibi oyunlara online girebildin mi counter falan demiyorum. Tabii ki orjinal gerekiyor. ya gidip 160 lira bayılacaksın. Ya da key 40 lira.
(11-17-2011 08:31 PM)EnesZumrut Yazılan: [ -> ]Neyse gote girenden degil yaralari kapatmakla ugrasalim Smile bundan sonra oyuna para verme (multi player oynamicaksan) torrent kullan googledan yardim alabilirsin gerekli yardimi isine yariyacagindan eminim
iyi calismalar

Bu nasıl uslup bu nasıl konuşma.Aklın sıra adama yardımcı oluyorsun yazı yazmayı öğrenmeden konuşmayı öğrenseydin güzel kardeşimAngry
sabah sabah güldürdün Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler