Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Selamlar.. Bir kac sorum olacak..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar belki beni taniyorsunuzdur belki tanimiyorsunuzdur bilemiyecem.. ama şunu belirteyim OTTOMAN olması lazımdı o klandaydım. prowezza , kabela(forum nicki booramir), lazer21 vs.. büssürü tanidiklar vardi Nickimde Blades2222 idi.. ve tr.warrock.net de aktif bir üyeydim..

tr.warrock.net de K2Pixelin görevinden ayrilması / istifa etmesinin ardından site hayalet forumuna dönmeye başlamıştı bysystem süper modun girmemesi diger k2pixel dışındaki yetkili kişileride oyunu bıraktılarmı bilmiyorum ama forum otobüs durağına dönmüştü gelen geçen bi yorum atip gidiyordu yorumlara cevap "en az" 3 veya 4 hafta da oluyordu...

sonra işte oyunda hileciler kol kanat geziyor kimse banlanmiyor..küfür edenler banlanmiyor..kimsenin bişey yaptigi yok..sinir krizi geçirdim ve bıraktım.. bıraktıktan sonra üstte dedigim gibi forum hayalet forumuna dönmüştü foruma girdigimde gamersfirst sitesine gönderdigini gördügüm anda anladimki site sahipsiz kaldigi icin siteyi transfer etmek zorunda kaldılar ama google ön belleğinde hala tr.warrock.net'in kalıntıları duruyor...

işin aslı Blades2222 hesabini WR de açmadan önce metin2 forumunda kavga ettiğim bi adamın arkadaşı bizi ayırdı onlarla msnden konuştuk felan bizi ayıran adamla sohbet ettik.kendim msn acacagima..warrock hesabimi onun maili üzerinden kayit ettirdim.(kendim sonra değiştirdimmide maili hatirlamiyom)Aradan uzun zaman geçti üstte yazdigim gibi tr.warrock.net kapandi ben oyunu bıraktım vs.. tekrar girmek istedigimde şifremi unutmuştum ve o arkadaşada ulaşamiyordum.Onun mailiyle hesap açmayi denediğimde böyle mail kullanabilinir diyordu..başka hesap açip kendim girdigimde oyunun gene ayni halini gördüm chattan hile dagitanlar küfür edenler felan ortalık gene ayni..ve yok arkadaş oynama sen bu oyunu...
her neyse cok uzattık..

Bir kac sorum olacak simdi eğer izin verirseniz Smile

1.booramir'e nasıl ulaşabilirim.(kabela nicki nickinin sonunda sayılar vardıda tam hatirlamiyorum..) hesabini başkasina vermiş oyundakı kabela beni pek tanimadi ama eskiler tanidi mayinci abimiz vardi bitane adını tam hatirlamiyorumSmile

booramire ulaşmam lazim BF3 Limited Edition aralgameden aldım o BF:BC2 oynadigini söylemişti en son onla tr.warrock.net eski halindeyken forum-özel mesaj yoluyla konuşmuştuk BF:BC2 oyna birak warrocku demişti..

2.Sincap,sinan vs.. şu warrock team speak kavgasi nedir arkadaş Big Grin hangi team speak adresinde oldu ve şuanda kullanılan Warrock TS adresinizi verebilirmisiniz acaba..

3.Forumda sincap konusu cok acılmısta. bysystem'e nasıl ulasabilirim "sizin adamınız ses kaydi aliyo" lafini söyliyen bysystem miş adı sadık mış.bysystem tanir beni zaten hatirlarsa tabi..
Forumda biraz arastirma yaptik yaniSmile
Olayın hikaye kısmını yazmasaydın keşke arada bir foruma bysystem diye biri giriyor o mu bilmem ama sincap sanırım burda ve warrockun genel bir ts adresi yok wrdeki 3buyuk forumun 2 tane ts adresi var Smile
roman yazdın ya :9
Kostugun yolda , takilmadan insallah..
Ne alaka aa
Referans Adresler