Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ID
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
4 sene once anlamsiz banned olan charim acildi simdi charima erisim yapiyorum ama id mi hatirliyamiyorum e mailimden giriyorum charima IDmi nerden ogrenebilirim acaba yardimci olursaniz sevinirim iyi calismalar.
ticket at Smile))))
Ticket at charının tam ismini şifresini yüklediysen premium ve g1 tarih ve miktarlarını ip adresini ve kayıt ipni bul ve at Smile
Aslında ticket atınca bilgi atmana gerek yok, nickini yaz herhangi bir şey de otocevapta dear ....... diye id ni veriyorlar Smile
(11-17-2011 06:00 PM)Star Yazılan: [ -> ]Aslında ticket atınca bilgi atmana gerek yok, nickini yaz herhangi bir şey de otocevapta dear ....... diye id ni veriyorlar Smile

ahaha ne uğraşıyorsun dimi salla boş boş şeyler Big Grin
Kaç LwL Diki Çarın
(11-17-2011 06:36 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(11-17-2011 06:00 PM)Star Yazılan: [ -> ]Aslında ticket atınca bilgi atmana gerek yok, nickini yaz herhangi bir şey de otocevapta dear ....... diye id ni veriyorlar Smile

Bende öyle olmuştu bir kere, hesabın idsini unuttum, başka hesaptan girdim bunun hesap adını şifresini ve yan çarların bilgilerini verdim, adamlar ip numarası falan istedi ama mesajın altında dear ..... diye kullanıcı adım yazıyordu Big Grin
(11-17-2011 06:44 PM)8cenk8 Yazılan: [ -> ]Kaç LwL Diki Çarın

42 lwl.

Yorumlar icin cok tesekkurler iyi calismalar.
(11-17-2011 06:36 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]

Peki bunlara bile gerek olmadigini biliyormuydunuz Big Grin sizlerde xCamp3rush gibi ugrasmak istemiyormusunuz o zaman yapicaginiz sey oyunu sectikten sonra yardim al demek dediginiz anda size hitap sekilleri gamer id oluyor Big Grin
Referans Adresler