Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günün Eventi A1-AW
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bnde pre yok ai-aw da yok girmeye çalışacağım ztn hiç almadım o silahı girdiğim zamanda bombayla 2. olmuştum 1 kere scorpion vermişti Smile
Şuna katılıp AI AW de dördüncü zaferimimi kazansam acaba..
Ya ellerim çok yavaş kalıyo şifre kısmına tıklamadan oda doluyorSmile
girerim belki Big Grin
Bende anı duyuruyu gördüm,ama gitmedimSmileBig Grin
Arkadaslar şifre meselesi gercek deıl kımse 1 ms de 6 hanelı sıfreyı yazamaz gm loby dekı prelı veya AI-AW ı olanları dırek odaya alıyor ben 2 senedır oynuyorum ve daha oncede full yazısmalarım oldugu ıcın cok hızlı yazabılıyorum ama o kadar kısa surede 6 veya 5 hanelı sıfre gırılemez.İyi oyunlar.
(02-20-2010 07:59 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Arkadaslar şifre meselesi gercek deıl kımse 1 ms de 6 hanelı sıfreyı yazamaz gm loby dekı prelı veya AI-AW ı olanları dırek odaya alıyor ben 2 senedır oynuyorum ve daha oncede full yazısmalarım oldugu ıcın cok hızlı yazabılıyorum ama o kadar kısa surede 6 veya 5 hanelı sıfre gırılemez.İyi oyunlar.

Yok artık ne alaka ya ?? Çok şaçma düşünmüssün Big GrinBig Grin Ayrıca onla alakalı da değil internet hızında önemli nasıl interneti hızlı olanlar biraz önce adamları görüyor ve sıkmayı bırakınca hemen ölüyorsa sifre girmede öle birşey.
(02-20-2010 08:06 PM)Slacker Yazılan: [ -> ]Yok artık ne alaka ya ?? Çok şaçma düşünmüssün Big GrinBig Grin Ayrıca onla alakalı da değil internet hızında önemli nasıl interneti hızlı olanlar biraz önce adamları görüyor ve sıkmayı bırakınca hemen ölüyorsa sifre girmede öle birşey.

Aynen victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler