Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Uçan Tenekeler :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Çok başarılı ya Smile

Uçak Vs Smile

Adamlar gerçekten iyi ben oynuyorum bunlarla bazen karşı takımda olmamaya özen gösteriyorum Smile
(11-14-2011 02:13 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Adamlar gerçekten iyi ben oynuyorum bunlarla bazen karşı takımda olmamaya özen gösteriyorum Smile

Geçen banada denk geldi doğup doğup ölüyordum bu sefer kaçıcam filan die sonra çıktım bende sinirlendim Big Grin
Manevralar harika. Bu forumdaysa mouse ve mouse pad'in markayı öğrensek Big Grin
(11-14-2011 02:38 PM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Manevralar harika. Bu forumdaysa mouse ve mouse pad'in markayı öğrensek Big Grin

Haha Big Grin Oyunda pm atarız olmazsa hahaha Big Grin
BG'de en nefret ettigim sey , adamların bütün clanının bi takımda olması ve mükemmel ucmaları valla daha baseden cıkmadan adamlar öldürüyor bende sinirden klavyeye pat diye vurup cıkıyorum Smile
(11-14-2011 03:06 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]BG'de en nefret ettigim sey , adamların bütün clanının bi takımda olması ve mükemmel ucmaları valla daha baseden cıkmadan adamlar öldürüyor bende sinirden klavyeye pat diye vurup cıkıyorum Smile

Al bendende o kadar.DOST
(11-14-2011 02:54 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]
(11-14-2011 02:38 PM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Manevralar harika. Bu forumdaysa mouse ve mouse pad'in markayı öğrensek Big Grin

Haha Big Grin Oyunda pm atarız olmazsa hahaha Big Grin

airhawkx Türk Big Grin Adıda Ahmet'ti sanırsam
Çok gıpta ediyorumda,beceremiyceğim için hiç uğraşmıyorum (;
1. çok güzel Smile ama 2.ye az kalsın küfür edicektim Big Grin yarısında bıraktım başım döndü
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler