Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum Ekipleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar WarrockHitte olduğu gibi bizim forumumuzda da AR-GE ekipleri falan olsa olmaz mı ?
tork canavarı motorlar mı üreteceğiz? ar-ge ne alaka?
(11-14-2011 01:25 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]tork canavarı motorlar mı üreteceğiz? ar-ge ne alaka?

ince ^^
(11-14-2011 01:25 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]tork canavarı motorlar mı üreteceğiz? ar-ge ne alaka?

Mesela dedim ayrıca Hitte öyle yani ona benzer demeye getirdim illede AR-GE kurup motor üretelim demedim. Motorcu Big Grin
neyi araştırıp geliştirecez =D talep gelse modlarımız yapar elbet bir şeyler =D Oyun Rehberi falan var işte yani ne bekliyorsunuz ki bizden =D
Warrockhit gibi olsak forumun yarısı görevli olurdu Big Grin Bence böyle daha iyi, dün baktım orada 1 kurucu, 6 ceo, 3 webmaster, 6 yönetici, 6 yardımcı yönetici, 3 ticket servisi, 3 sponsor, 1 grafiker, 3 ar-ge, 1 g1 modu ve 13 tane moderatör var Big Grin
(11-14-2011 08:13 AM)Star Yazılan: [ -> ]Warrockhit gibi olsak forumun yarısı görevli olurdu Big Grin Bence böyle daha iyi, dün baktım orada 1 kurucu, 6 ceo, 3 webmaster, 6 yönetici, 6 yardımcı yönetici, 3 ticket servisi, 3 sponsor, 1 grafiker, 3 ar-ge, 1 g1 modu ve 13 tane moderatör var Big Grin

oha Big Grin
Ar-ge nedir ya zaten ayda yılda bizi düşünen bir g1ekibi var bizim yazdıklarımızı mı okuyacaklar daha onemli işleri var mesela gobek buyutmek gibi ve kaynak verdiğin yerin zaten ne olduğu belli avrilciler forumu desek daha doğru bu forum onlardan bin kat daha iyi
Ar-Ge bölümü mevcut ama bunun için bir ekip gereksiz.Çok muhteşem bir öneri de gelse belki yıllarca uğraşıp sonuç alınamayacak bir iş.
(11-14-2011 08:13 AM)Star Yazılan: [ -> ]Warrockhit gibi olsak forumun yarısı görevli olurdu Big Grin Bence böyle daha iyi, dün baktım orada 1 kurucu, 6 ceo, 3 webmaster, 6 yönetici, 6 yardımcı yönetici, 3 ticket servisi, 3 sponsor, 1 grafiker, 3 ar-ge, 1 g1 modu ve 13 tane moderatör var Big Grin

O ne lan devlet dairesi gibi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler