Şu gerizekalıca futbol oynayan 'Türkiye Milli Takımı' için 15 gün lig izleyemiyoruz ya, bu durumdan şikayetçiyim ben. Özledim ulan İnönü'yü, özledim Beşiktaş'ı.
(11-13-2011 05:06 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]niye beşiktaş çokmu iyi oynuyo
Marşı dinlemedin mi?
Sevinmek için sevmedik biz seni diyor orada, çArşı ruhunu anlatan bir olaydır bu. çArşı'da bir ruh olduğuna göre, ruhun ruhunu anlatan soyutlamalardan ibaret olan bir şeydir bu.
Hadi tamam, marşı dinlemedin, konunun başlığını da mı okumadın?
Beşiktaş yenilmiş, umrumuzda değil ki. Biz bir derdim var, bin dermana değişmem asla! diye boşu boşuna haykırmıyoruz, Maçka Parkı'nda, Şairler Parkı'nda, Büyük Beşiktaş Çarşısı'nda, Abbasağa'da.
İkinci sınıf taraftarlar söylediklerimi anlamaz, burada adam gibi bi taraftar varsa Antalya Ultraslan'ın içinden olan Ömer kardeşimdir, o anlar bu kelimeye döktüklerimi ancak.
(11-13-2011 05:44 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]"Yeter! Yıldırım Demirören Yeter!" diye istifaya çağıranda çarşı değilmiydi neyse boşver güzel marş
Bir başkanı istifaya çağırmak çok ama çok doğal bir şey. Bundan doğal bir şey olamaz Türkiye'deki tribün kültüründe fakat öyle bi insansın ki sen, bunu doğal bir şey olmayarak algılamışsın.
Zamanında, Kezman bi maçta kötü oynadı diye küfürler savuran ve kendilerine taraftar diyen insanlar, sence taraftar mıdır? Beşiktaş hiçbir oyuncusuna bu şekilde davranmamıştır. İlk önce kendi ayıplarınızı bilin, ondan sonra Beşiktaş'ıma ve Beşiktaşlı kardeşlerimin naif yanlarını göze yansıtın.
Ama ilk önce adam olacaksınız. O kadar.
İşte bir taraftar, bir camia ayıbı olarak: Fenerbahçeli gerizekalıların, bir Fenerbahçe futbolcusuna ettiği küfürler.