Eğer böyle fantezi tarzı gerçekçiliğe daha uzak ve sürekli askerler ile mücadele etmek istiyorsan mw3
Eğer gerçekçi savaş tarzına daha yakın grafikleri muhteşem havada karada mücadele istersen bf3
Şahsen ben gidip sırf bf3 için ram aldım aldım falan yoksa sistemim yetmiyordu ama mw3'e yetiyordu ama bf3 beni çok etkiledi

önceden düşüncelerim bf3 yönündeydi o nasıl bir yazıdır resmen mw3 cü oldum çıktım

beyler ben bf2 yi oynadım birtek

onun dısında cod 1 2 3 4 5 6 7 yi oynadım 8 hakkında bir bilgim yok cünkü sistemim yetersiz bu gün ben sırf mw3 için 8 gb ram 1 gb ati radion 5770 ekran kartı amd x4 3.33 ghz işlemci aldım eğer bu özellikler bf3 ü de kaldırıyorsa bi bakarım ama ben şahsi fikrim olarak hızlı oyunları severim ve bu da oyumun mw3 e oldugunu gösterir .
uçak helikoptere gelmişken ben bunları warrock da da kullanamıyordum bf2 dede kullanamadım bf3 dede kullanamayacağım bf3 alırsam sadece karada tank vs . şeylere bineceğm şimdi tanka binmek içinde bf3 e para vermem .
Oyundan anlayan insan CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 ALMALI BENCE .

Bf3 almayın beyler. Ya da orjinal alın. 1 hafta oldu alalı. Çıldırttı beni sorun sorun sorun sürekli.
ne gibi sorunlar var kardeşim
Oyundan atma, coop'a girememe origine bağlantı kopması ea de kopma v.b

peki oyun orjinalmiydi ? çünkü orjinalde olmaması lazım bu sorunların