Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kız Msn'i çalacaz diyede bu kadar olmaz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ACiL UYARI İçişleri Bakanlığından

( BU VİRUS DÜN BAŞLADI, MUHAKKAK GELİR )

ACİL UYARI:

BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor. Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.

AYRICA;

MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER.ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .

AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.

HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR. BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

Emin KARAOĞLU
İçişleri Bakanlığı Kontrolörü
0 505 *** ** ** 0 505 *** ** ** 0 505 *** ** ** 0 505 *** ** **
Bunun gibi çok haber gördüm geçmişten beri nedense hiç biri bana denk gelmedi DOST
banada geldı bu e-mail. Daha neler duyucaz acaba Smile
Böyle şeylere inanmayın ya kaos yaratmak için yapıyorlar senelerdir böyle mail geliyor direk siliyorum. bana ne matrix e hoşgeldiniz vb mailler gelmiyor ayrıca arkadaş listemde bin den fazla kişi var gelse bana gelirdi Smile
milyonlarca kişi var bize ulaşana kadar Smile

msn kırsa ne olacak alırız gene 1 tane
Bu devirde msn çalan kaldımı ya Big Grin
Yalan işler bunlar inanmayın Big Grin ben de lise zamanlarında yapmıştım böyle bir yalan haber kızlara yollayıp sonra çözme bahanesiyle msn şifrelerini alıyordum Big Grin

TaTy

(02-20-2010 04:18 PM)VaRLoX Yazılan: [ -> ]Yalan işler bunlar inanmayın Big Grin ben de lise zamanlarında yapmıştım böyle bir yalan haber kızlara yollayıp sonra çözme bahanesiyle msn şifrelerini alıyordum Big Grin
ehueheueh Smile sende az değilsin he Smile fırsattan istifade (:
Benim arkadaşlar ver msnneni ver msn ni patlatcam diyorlar,

bunlardaki beyin budur işte.
Big GrinBig Grin Smile
Haha Koptum ya Big Grin
acaba daha bunlara inana varmidir Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler