Mevcut internetim 8mb kotasız ama ben bunu tam verimli kullanamıyorum en çok 600 kb ile indiriyor. Bunu nasıl arttırabilirim ? Hızlı download yapmak için ne yapmam lazım ? Var mı yardımcı olabilecek ?
Santralin olduğu bölgelerden ev almak lazım Can
Kendimden örnek vereyim: Santral yakınımda ve 8mbit yerine 8.50-9.00 arası alıyorum. nihahaha

evet santrale yakın olman lazım mesafe arttıkça hız düşüyor

bizim mahalle daha kötü 8mbit almıştık 200le ancak indiriyodu hem santral uzak hem mahallenin internet hattı eski

Bana cevaplarla geliiiiin. Mw3 key aldım 17 gb milim milim iniyor

Torrent torrent torrent.. Normal sitelerden indirirken 200-500 arası maksimum inerken torrentten 800-900 arası çekiyorum dosyayı

Zamunda tavsiyemdir

ne zaman arttırdın la ts+wr açınca düşüp duruyordun

e sen mw3 indirmedin mi? 30level oldum diyodun?
Cafeden aldım 4-5 saat cafeden oynadım 30level yaptım da şimdi eve geldim yüklemekle meşgulum

Torrent seçeneği varsa onunla indir ve internetle ilişkini kes pc kasacak birşey yapma yukselir sana tavsiyem program falan indirme bozarsın falan internet kafeci tanıdığınsa gece koyarsın pcyi sabaha kadar indirir yada tanıdığın bi cd ci oyun film çeken tanıdığın varsa akşam koyarsın sabaha kadar indirir bir onerim daha var madem paran b.k git santralin dibinden ev kirala

İnternet download manager ile indirme yaparsan 600ü bırak 1MB ile indirir normal hızın 200 kb fazlasına kadar çakarabiliyor indirmeleri.
yada altarnatif olarak vazalin'i deneyebilirsin

kablolara sür