Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gemiye SAT Operasyonu...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Deniz otobüsünü kaçıran terörist ölü ele geçirildi...

Pkk, dün akşam İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait “Kartepe” adlı deniz otobüsünü silah ve bomba tehdidiyle kaçırdı.

Marmara’da zikzaklar yaptıktan sonra Selimpaşa açıklarında demirleyen deniz otobüsünden, yakıt ikmali ve yiyecek istendi. SAS komandoları, sahil güvenlik ve deniz polisi gemiyi ablukaya aldı.

Sabah 06.00 sıralarında deniz otobüsünün ışıkları söndürüldü. Terörist, can yelekleri giydirdiği yolcuları geminin üst kısmından alt kısmına indirdi. 2 sahil güvenlik botu gemiye yaklaştı. Bu sırada SAT'ların gemiye düzenlediği operasyonla terörist öldürüldü.

Gemiye iki bot ile yaklaşan SAT'lar önce gemideki terörist sayısını belirledi.

Botlardan biri, "Yiyecek getiren tekne" rolüne soyunurken, diğer bottaki SAT'lar ise gemiye çıktılar ve saniyeler içerisinde teröristi etkisiz hale getirdiler.

İlk gelen haberlere göre, gemide yolcu olarak bulunanlar operasyondan herhangi bir zarar görmedi.

Öldürülen teröristin üzerinde kablolar ve buton bulunduğunu belirleyen SAT'lar şu an bomba ihtimaline karşı inceleme yaptılar.

İnceleme sonunda teröristin üzerinde bomba olmadığı belirlendi.

VALİ SAT DİYEMEDİ

Öte yanan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun basın toplantısı sırasında ilginç bir olay yaşındı. Mutlu'nun, ısrarlı sorulara rağmen operasyonu SAT'ların yaptığını açıklamak yerine, "Güvenlik güçleri" diyerek yuvarlaması dikkat çekti. Televizyonlardan da canlı yayınlanan görüntülerde bütün silahlı operasyonu SAT'ların yapmasına rağmen, en azından onore edilmek adına isimlerinin anılmaması şaşkınlıkla karşılandı.

Vali söyleyemedi ama gerçeği yolcular açıkladı

Pkk tarafından kaçırılan deniz otobüsüne SAT komandolarının yaptığı operasyonla kurtulan yolcular, askerin operasyonunu anlattılar.

Herşeyin bir anda olup bittiğini belirten yolcular, sadece 3 el silah sesi duyduklarını söylediler.

Yolculardan Kemal Karagül, "Eşimle birlikte işten eve dönüyorduk. Teröristi hiç görmedik. Kaptan köşkündeymiş. Bize sürekli mürettebattan birilerini gönderiyor ve yönlendiriyordu. 3 el silah sesi duyduk. Sonra kurtulduk. Ordumuz çok iyi" diye konuştu.

Rehinelerden Ceyhun Sezer ise 17:40 ’ta haraket ettiklerini ama saatinde Gölcük'te olamayınca bir terslik olduğunu anladıklarını belirterek "Farklı yöne gidince geminin kaçırıldığını anladık. Bu arada televizyonu salondan izleyebiliyorduk. Bizle hiç muhattap olmadı. Kaptan köşkündeydi. Sabaha karşı SAT komandoları girdi. Onu anında 3 el ateş sonucu etkisiz hale getirmişler" dedi.

ASKERHABER
Evet ben istanbul silivride oturuyorum gemiyi görebiliyordum ben ve sahilimize yanaştılar teröristler şuan polis merkezinde.Yani olay gözümün önünde oldu.
(11-12-2011 01:49 PM)usheryeah99 Yazılan: [ -> ]Evet ben istanbul silivride oturuyorum gemiyi görebiliyordum ben ve sahilimize yanaştılar teröristler şuan polis merkezinde.Yani olay gözümün önünde oldu.

1 kişiydi ve öldürüldü...

Sanırım yolcuları gördünüz siz.
Helal olsun Smile Vali gıcıgıma gitti Big Grin
Helal olsun. Valinin neden öyle yaptığını anlayamadım ama Big Grin
sat ve sas apayrı ya müthiş ikili bunlar Big Grin 20 tanesini yolla ırağa yok eder gelirler Big Grin
Helal olsun, kafasını ezselermiş keşke.

(11-12-2011 02:40 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]sat ve sas apayrı ya müthiş ikili bunlar Big Grin 20 tanesini yolla ırağa yok eder gelirler Big Grin

bildiğim kadarıyla bunlar bordo berelilerin denizdeki hali ? doğrumu bilmiyorum
(11-12-2011 02:46 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Helal olsun, kafasını ezselermiş keşke.

(11-12-2011 02:40 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]sat ve sas apayrı ya müthiş ikili bunlar Big Grin 20 tanesini yolla ırağa yok eder gelirler Big Grin

bildiğim kadarıyla bunlar bordo berelilerin denizdeki hali ? doğrumu bilmiyorum

evet öyle.sadece version'ları farklı xP
sualtı savunma, sualtı taarruz, bordo bereliler ama bunlardan toplam 1 bölük çıkar yolla 1-2 hafta içinde pkk kalmaz Big Grin
Yüce Türk Devleti'nin varlığına; Yüce Türk Milletinin birliğine ve dirliğine zarar vermeyi hayal eden ve teşebbüste bulunmaya cüret eden zihniyetler ve aciz piyonları yok olmaya mahkumdurlar!

Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Referans Adresler