Evet arkadaşlar bu arkadaş ben odaya girdiğimde bir adamı hack muamalesiyle suçluyordu bende 2/3 el attım ve hack dediği adamda birşey olmadığını fark ettim bunun üzerine niye adamı suçluyorsun gibi kelimeler söyledim ve daha sonra beni odadan attı lütfen böyle ölünce wh hack diyen adamları oyunlarımızda barındırmayalım .
Community zaten bu adamlarlan kaynıyor ( %60 )

%60 deil oyunda %95 böle kişiler war.
15 dakika once: elimde psg var createrde dagdayım 5 kişi yaya olarak gidio bizim baseye psgle 5inide vurdum hack die atıolar
Bu oyundan atmayı prelere vermeleri lazm.
Yanlış düşünüyorsun önceki oyunlarda uçan bi çok kişi görüyorum adam sana gelse bu herif uçuyor 2 li 3 lü bazuka atıyor görünmüyor dese bile gözünle görmesen bile az bişey inanmalısın oyun hali.
vay yediremeyip buraya konu açmışsın. ben o adama hack dedim cünkü çok belliydi , bizim takımdaki diğer adamlarda bana katılıyorlardı . tw istedim , ilk başta küfür etti . sonra tekrar istedim tw nedir dedi . ben bu konu hakkında yanılmadığıma kesinlikle eminim . öyle her gelene de hack demem. herneyse , sen beni , oyun oynayamıcaksın diye tehdit ettin ya . sadece gülüyorum sana . git biraz adamın hack olup olmadığını tw almadan nası anlanır onu öğren , sonra burda konu aç.
bu kadar çoluk çocuk dolu oyunu hala oynamakta ısrar ediyosunuz ya ...
(11-12-2011 01:45 PM)usheryeah99 Yazılan: [ -> ]%60 deil oyunda %95 böle kişiler war.
15 dakika once: elimde psg var createrde dagdayım 5 kişi yaya olarak gidio bizim baseye psgle 5inide vurdum hack die atıolar
Bu oyundan atmayı prelere vermeleri lazm.
Öyle olursa adam presiz olan kişilerin arasına girer açar opk yi

Yalanın kuyruklusu orda adama sende küfür ettin şimdi kendini böyle avutma

o da bana etti. ayrıca seni ilk kicklediğimde sende bana küfür ettin. ikincide atıldın zaten. herneyse dediğim gibi , hack adamı nasıl twsiz anlıcagını öğren sonra yorum yap . ben o herkese hack diyenlerden değilim. eskiler bilir.
Ben mi küfür ettim ?

en son yalanın bu mu ?