Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1 failed? Undercover accs?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bizim arkadaslar oynarken bisey farketmiş "chnorris" adlı kişi , user list'ten bakınca room 14 içinde gözüküyor ama odada yok ... Anlamıslar admin oldugunu ve sadece admin misin diye sorunca bannlamıslar 3 charıda Big Grin statsda o ismi girin bulamassınız garip!! sizce?

Bann yiyen 3 account :

http://www.warrock-stats.com/index.php?site=lastbans
o fareyi döndürme amacı nedir Big Grin

"Kimliğimizi anladılar mayk, kaçalım." mantığını uygulayarak ban atılmış sanırım Smile
Bu sebepten banlaması biraz fevri değil mi?
Tanıdığı falan olabilir mi? Yoksa bu sebepten ban biraz garip geldi bana.
Adamlar cosmus iyice diyorum ya Big Grin
(11-12-2011 12:51 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Adamlar cosmus iyice diyorum ya Big Grin

Hangi adamlar?Pek fazla anlıyamadım? Big Grin ne küfür etmiş ne başka bi'şey??

''Admin misin?'' sorusuna ''ban''lamı karşılık verilir? Big Grin
(11-12-2011 12:54 AM)Body Count Yazılan: [ -> ]
(11-12-2011 12:51 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Adamlar cosmus iyice diyorum ya Big Grin

adamlar = adminler

Onu anlatıyorya zaten videoda sadece admin misin sorusuna bann ile cevap vermiş Smile Galiba sevgilisini powerlvl yaparken yakaladı ve morali bozuldu adam efkarlanıp millete bann atıyor Big Grin ( sevgili banned ) Tongue
Ya ne abidik gubidik işlerle uğraşıyorsunuz Big Grin Adminse admin ne olacak yani Big Grin
(11-12-2011 12:56 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(11-12-2011 12:54 AM)Body Count Yazılan: [ -> ]

adamlar = adminler

Onu anlatıyorya zaten videoda sadece admin misin sorusuna bann ile cevap vermiş Smile Galiba sevgilisini powerlvl yaparken yakaladı ve morali bozuldu adam efkarlanıp millete bann atıyor Big Grin ( sevgili banned ) Tongue

Yalnız böyle çükünün[yanlış anlamayın Big Grin] keyfine göre hareket etmesini doğru bulmadım Big Grin Big Grin

Böyle bi'şeye haklarının olmaması lazım???
Adam, adminim desem inanmazlar diye düşünüp banlayarak kanıtlamış Smile

Şaka bir yana ne saçma bir iştir arkadaş
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler