Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Slapnippy level up
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Taksit taksit lwl mı verilir Smile İns devamida gelir
Hayırlı Olsun
Hayırlı olsun Wink
Hayırlı olsun Can.
War Rock oyununa ve WarrockTR Ailesine ruh katan güzide Can kardeşimin emeğinin gasp edilmesini kınıyorum.Can kardeşimin nezdinde; Yıllardır vicdanımızı sızlatan 'sözde oyuncuların' sabote eylemlerine 'yeterince duyarlı' davranmayan oyun yönetiminin 'Güzide War Rock oyuncularının' hak ve emeklerini hiçe sayarak 'haklı ve haksızı ayırt etmeden' level düşürmesi ve banlamasını kınıyorum!

Sorumluluk sahibi insanların 'görev ve yetkilerini' eksiksiz yerine getirmesi gerekmektedir.Adalet 'Tam ve Vaktinde' tecelli etmelidir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Hayırlı olsun Wink
hayırlı olmasın can bırak gel bf3ye bırak artık wryıBig Grin
İyi de takas etmedin mi sen vipcriminal hesabıyla ? Big Grin keşke etmeseydin..
Hayırlı olsun kanka Smile
(11-11-2011 06:57 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]War Rock oyununa ve WarrockTR Ailesine ruh katan güzide Can kardeşimin emeğinin gasp edilmesini kınıyorum.Can kardeşimin nezdinde; Yıllardır vicdanımızı sızlatan 'sözde oyuncuların' sabote eylemlerine 'yeterince duyarlı' davranmayan oyun yönetiminin 'Güzide War Rock oyuncularının' hak ve emeklerini hiçe sayarak 'haklı ve haksızı ayırt etmeden' level düşürmesi ve banlamasını kınıyorum!

Sorumluluk sahibi insanların 'görev ve yetkilerini' eksiksiz yerine getirmesi gerekmektedir.Adalet 'Tam ve Vaktinde' tecelli etmelidir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.

Can'ın aldığı hesaplarda zaten önceden powerlevel yapılmış. Burada Can'ın şanssızlığı var, yanlış hesapları almış Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler