Taksit taksit lwl mı verilir

İns devamida gelir
War Rock oyununa ve WarrockTR Ailesine ruh katan güzide Can kardeşimin emeğinin gasp edilmesini kınıyorum.Can kardeşimin nezdinde; Yıllardır vicdanımızı sızlatan 'sözde oyuncuların' sabote eylemlerine 'yeterince duyarlı' davranmayan oyun yönetiminin 'Güzide War Rock oyuncularının' hak ve emeklerini hiçe sayarak 'haklı ve haksızı ayırt etmeden' level düşürmesi ve banlamasını kınıyorum!
Sorumluluk sahibi insanların 'görev ve yetkilerini' eksiksiz yerine getirmesi gerekmektedir.Adalet 'Tam ve Vaktinde' tecelli etmelidir.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
hayırlı olmasın can bırak gel bf3ye bırak artık wryı

İyi de takas etmedin mi sen vipcriminal hesabıyla ?

keşke etmeseydin..
(11-11-2011 06:57 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]War Rock oyununa ve WarrockTR Ailesine ruh katan güzide Can kardeşimin emeğinin gasp edilmesini kınıyorum.Can kardeşimin nezdinde; Yıllardır vicdanımızı sızlatan 'sözde oyuncuların' sabote eylemlerine 'yeterince duyarlı' davranmayan oyun yönetiminin 'Güzide War Rock oyuncularının' hak ve emeklerini hiçe sayarak 'haklı ve haksızı ayırt etmeden' level düşürmesi ve banlamasını kınıyorum!
Sorumluluk sahibi insanların 'görev ve yetkilerini' eksiksiz yerine getirmesi gerekmektedir.Adalet 'Tam ve Vaktinde' tecelli etmelidir.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Can'ın aldığı hesaplarda zaten önceden powerlevel yapılmış. Burada Can'ın şanssızlığı var, yanlış hesapları almış