Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: nVidia ForceWare 285.79 İndir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
nVidia, GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500 ve ION serisi ekran kartları için 285.79 versiyon numaralı yeni beta Windows Vista ve Windows 7 ForceWare sürücülerini yayımladı. GeForce GTX 400 ve 500 serisinde performans artışı sağlayan, Battlefield 3'de performansı arttıran, bazı oyunlarda görülen problemleri düzelten ve 9.11.11.07 versiyon numaralı yeni nVidia PhysX sürücülerini bünyesinde barındıran sürücüleri aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz.

Windows Vista - 32 Bit
Windows Vista - 64 Bit
Windows 7 - 32 Bit
Windows 7 - 64 Bit

Uyarı: Sürücüler beta olduğu için beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Uyarı: Sürücüler beta olduğu için beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Beni bunları yüklememeye iten tek laf. Big Grin
Beta ama oyunda daha iyi verim aldım.
Tavsiye ederim.Şimdilik sorun yok Smile
(11-11-2011 12:40 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Uyarı: Sürücüler beta olduğu için beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Beni bunları yüklememeye iten tek laf. Big Grin

Koskaca nVidia yani sorun çıkmaz fakat olur da çıkarsa boşu boşuna kimse mesuliyet almak istemez Beta sürüm sonuçta =D
Xp unutuldu çop gibi attılar onu Sad istemesende yeni sistem almak zorundasın artık
(11-11-2011 01:03 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Xp unutuldu çop gibi attılar onu Sad istemesende yeni sistem almak zorundasın artık

Jen-Hsun Huang amcaya para lazım Mete
Elin çinlisini boşverin bana para lazım bana verin
Referans Adresler