Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Slapnippy(CAN) TS3 Konserleri Devam ediyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-11-2011 12:07 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(11-11-2011 12:05 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]ee beyler herkez dinliyorda bu konser beleş değil paraları cıkartın pamuk eller cebe bağışlar vip hack alımına gidecektir.Aklınızda soru işareti takılmasınSmile

Big Grin Big Grin Big Grin

gulme nan yardım et topluyalım paraları sanada alırız hack Big Grin
İlk videodaki arpej iyiymiş. DOST
Eline yüregine sesine saglık devamını bekleriz warrocktr ailesi olarak Smile
Adam ünlü olmanın yolunu buldu
Diğer partlarda olmak istiyorum Can, canlı dinlemek istiyorum seni ve özel mesajıma cevap atmadın kırıldım hayır deseydin en azından kırılmazdım.
acunun yeni programına katılsana Big Grin ses türkiyemiydi neydi Big Grin
O ses Türkiyeye falam katılsana ya ?
Bu sesle böyle bir yarışmada iyi bir sonuç alabilirsin,hem böylece ,ünlü olmanın yoluda açılır x)
(11-11-2011 04:07 PM)Body Count Yazılan: [ -> ]O ses Türkiyeye falam katılsana ya ?
Bu sesle böyle bir yarışmada iyi bir sonuç alabilirsin,hem böylece ,ünlü olmanın yoluda açılır x)

aynen burda vaktini öldürme =)
Düşündüm öyle bir şey de. Hülya Avşar, Hadise ve Murat Boz bu üçlü Türkiye'de müzikten bahsedecek son 3'lü. Öyle bi düşüncem olsa kendimi göstereceğim daha sağlam yerler var Smile 3 tane zibidiyi koymuşlar biri 4-5 senedir müzik piyasası içinde biri 6-7 senedir, Hülya Avşar'ında müzik sektörü ile alakası hani .. Smile Bunlar karar veriyorlar. Orada tek saygı duyacağım Mustafa Sandal olur onunda seçip seçmeyeceği belli değil ki ayrıca ön elemeleri vardı Ankara'da katılmadım. Ben bunu hobi olarak görüyorum ve öyle de tutacağım. Smile
(11-11-2011 04:26 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Düşündüm öyle bir şey de. Hülya Avşar, Hadise ve Murat Boz bu üçlü Türkiye'de müzikten bahsedecek son 3'lü. Öyle bi düşüncem olsa kendimi göstereceğim daha sağlam yerler var Smile 3 tane zibidiyi koymuşlar biri 4-5 senedir müzik piyasası içinde biri 6-7 senedir, Hülya Avşar'ında müzik sektörü ile alakası hani .. Smile Bunlar karar veriyorlar. Orada tek saygı duyacağım Mustafa Sandal olur onunda seçip seçmeyeceği belli değil ki ayrıca ön elemeleri vardı Ankara'da katılmadım. Ben bunu hobi olarak görüyorum ve öyle de tutacağım. Smile

Kendi kararın saygı duyuyoruz. Smile
Oda güzel Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler