Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "Tarihimizin en büyük kazığı"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: guiza-uzuntu22-21210_501.jpg]

Fenerbahçe tarihinin belki de en çok sabredilen futbolcusu olan Güiza, Lille maçıyla birlikte bardağı taşırdı. Sarı-lacivertli taraftarlar, İspanyol futbolcunun, 'piyasa kaygısı' yüzünden Avrupa'da ilk 11'e alınması nedeniyle yönetim ve Christoph Daum'u topa tutuyor.

Transfer edilirken kulübüne 15,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi, kendisiyle de yıllık 3,5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme imzalandı. Dünkü kur itibariyle hesaplarsak, Fenerbahçe ile sözleşmesinin bittiği 31 Mayıs 2012 tarihinde, Güiza'nın sarı-lacivertli kulübe maliyeti 60 milyon liraya varmış olacak.

İşte Lille maçı sonrası internetteki taraftar forumlarından bazı Güiza yorumları:

- "Tarihimizin en büyük kazığı kim?" derseniz, "Güiza" derim.

- Ben bu Güiza'yı değil Fenerbahçe'de, kendi düğünümde bile oynatmam.

- Allah'a havale ediyorum onu. Ben Alex'in yerinde olsam sahada kovalardım Güiza'yı.

- Trakya'da bir tekstil firmasında personel müdürü olarak çalışıyorum. Yemin ederim Güiza iş müracaatı yapsın, meydancı olarak almam.

- Allah düşmanımın başına böyle oyuncu vermesin.

- Sizce Alex Güiza'ya ne dedi? "Böyle futbol oynayıp bu kadar parayı götürüyorsun ya, büyük adamsın okçu kardeş" demiştir bence.

- Gol makinesi diye aldık, traş makinesi çıktı.

- Acıların çocuğu Güiza, hep ağlamaklı.

- Zamanında alınan Zafer Biryollar, İlhan Parlaklara bu kadar şans verilse, daha fazla gol atarlardı.

- Bu ülkede bu kadar yoksulluk varken, şu adam için giden her euronun ahı çıkar bu takımdan. Ondan sonra soruyoruz kendimize, "Neden en güzel golleri biz yiyoruz?" diye.

- Hiçbir insanoğlu bu kadar fazla sayıda kişiyi kanser etmemiştir.

- Aziz Başkanım, ne olursun duy artık şu taraftarı, at şu adamı başkanım. Nereye gider, kaça gider hiç dert değil. Cepten toplar veririz. Ne olursun başkanım, bize eziyet etme.
- Ben bu Güiza'yı değil Fenerbahçe'de, kendi düğünümde bile oynatmam.

süper laf ehüeahaehae Big Grin

buda süper xD
- Zamanında alınan Zafer Biryollar, İlhan Parlaklara bu kadar şans verilse, daha fazla gol atarlardı.

Bu laf doğru fenerbahçe alt yapısına önem vermiyor zafer biryol ,ilhan parlak alt yapıdamıydı hayır ancak gelecekleri parlaktı şimdi biri 2.ligde biri sanırım ankaraspor'da oynuyordu hele ilhan parlak bence çok iyi bir golcü olurduSmile
(02-20-2010 03:05 PM)by_system Yazılan: [ -> ][Resim: guiza-uzuntu22-21210_501.jpg]

- Aziz Başkanım, ne olursun duy artık şu taraftarı, at şu adamı başkanım. Nereye gider, kaça gider hiç dert değil. Cepten toplar veririz. Ne olursun başkanım, bize eziyet etme.

Big Grin hehe 8 milyon € kabul etmiyor daha Aziz Big Grin

Çok güldüm ama Big Grin
hahaha traş makinası süpermiş Big Grin
Ben bir gs taraftarı olarak Lille maçınıda izledim gerçekten Alexe üzüldüm.Guiza o 35. dk damı ne içinden kesin şöyle dedi her iddasına girerim

-Ulan ben şimdi bu golü atamassam herkez bana çullanır en iyisi Alexe veriyimde o atsın bari.

Onuda beceremedi.İspanya liginde gol kralıymış bu adam ! Şanlıurfasporda Taylan diye bir adam var alın onu görün oyuncu golcü nasıl olurmuş ! Forza Urfa ! Az kaldı Süper Lig e geliyoruz !
- Hiçbir insanoğlu bu kadar fazla sayıda kişiyi kanser etmemiştir.

Guiza istemiyoruz seni çık artık hayatımızdan Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

Çok komik Big GrinBig Grin
Referans Adresler