Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Epic Fail'i ilk bulana kod
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Da,de dahi anlamında ise ayrı yazılır. Yani şöyle Ayşe de geliyor. Ama şöyle iken ayrı yazılmaz Big Grin Sonunda başardım.
(11-10-2011 10:43 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Da,de dahi anlamında ise ayrı yazılır. Yani şöyle Ayşe de geliyor. Ama şöyle iken ayrı yazılmaz Big Grin Sonunda başardım.

Ben onlara ilkokuldan beri kafama şöyle kodladım. De çıkınca anlam değişiyorsa birleşik yazılır, değişmiyorsa ayrı yazılır Big Grin çok pratik
(11-10-2011 10:51 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(11-10-2011 10:43 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Da,de dahi anlamında ise ayrı yazılır. Yani şöyle Ayşe de geliyor. Ama şöyle iken ayrı yazılmaz Big Grin Sonunda başardım.

Ben onlara ilkokuldan beri kafama şöyle kodladım. De çıkınca anlam değişiyorsa birleşik yazılır, değişmiyorsa ayrı yazılır Big Grin çok pratik

Çok uğraşıyorsun. Baktığında kestirebilirsin Big Grin
Bak simdi konu uzıcak , post kasmayın Smile
Daha büyük bir hata buldum can WarrockHİT büyük bir forum yazmış ama hata Big Grin
dun wrhıt tssınde adam bana(wrhit ts admını ) bılmem ne cocugusun dıyor bunu sıkayet edıyorum adamın bana yazdıgı su adamı uyarırız tekrarlarsa grvını alırız dıyor bu nasıl bır sacmalıktır ıyı her mod kufur 1kez kufur edılmesıne ızın versın ayrıca sucluda benmısım 18 yasındakı velede ısmıyle hıtap etmısım saygısızlık yapmısım o yuzden sövmusBig Grin ayakta alkıslıyorum WRHİT forumunu adam doğru demiş gülmeyin BURASI BÜYÜK BİR FORUM her türlü KİŞİLİK kaynıyor biz onlar gibi büyümüyelim biz böyle iyiyizbeyfendi
Hani böyle delikanlıya ters gelen kendini birşey sanan itici tipsiz zengin züppeleri tarzı insanların toplandığı alan hit.

Sherlock

Son 5 kelime başlı başına fail bence.
Girip bir bakayım dedim yöneticiler aklı başında birileri mi yoksa çoluk çocuk mu diye ama bakıyorumda 16 yaşından tut en fazla 18 gördüm ben Smile çolukla çocukla uğraşılmaz boşverin o siteyi Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler