Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3 AMATEUR MONTAGE By DewiLMatraK-TR 1080p
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-10-2011 07:55 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Modern Warfare 3'den bahsediosanız bu oyun bizim buralara gelmiyor galiba can eğer ankarada varsa gelip alayım banada haber ver

Ankara'da olmazmı Smile Adım başı bulunur
BF3 bu yüzden almadım işte sürekli yere yatan oyuncular, sürekli RPG atanlar vs vs.
Ankara Chatlak İnternet cafede mw3 key satışları başlamış bulunmakta. 35 liraya key alabilirsiniz gidip. Ayrıca ; tüm makinalarda orjinal mw3 yüklüdür. İstediğiniz makinada mw3 keyfi hem singe hem online yaşayabilirsiniz.
(11-10-2011 09:03 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]BF3 bu yüzden almadım işte sürekli yere yatan oyuncular, sürekli RPG atanlar vs vs.

%100 katılıyorum sana. Yere yatıp, çalıların arasına pusup oyun oynadığını zannedenler var o yüzden savaşın daha içinde yer alabileceğim hızlı bir oyun olarak mw3 alacağım.
Bende önce bf3 alacaktım Bf3 tamam gerçekçi bir oyun tam bir savaş ama bc2 almıştım habire tanka uçağa rpg ye ölüyorsun o yüzden mw3 alıcam mw2 var zaten aynısı olduğu için acele etmiyorum mw3 için.
MW3 aldım ben zaten. Bazı bölümleri fena değil. Bir BC2 değil yinede. BC2 server azlığı olmasa girer oynarım yani.
(11-10-2011 07:25 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(11-10-2011 07:21 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Yarın mw3 deneme 1,2,3 yapıyorum Big Grin

KArdeşim beğenirsen söyle bende almayı planlıyorum bf3 mw3 arasında kaldım Big Grin

Aynen Bende 2 Oyun Arasinda Kaldim Bakalim Battlefield Denedim Sira Mw3 te Oda iniyo Kasmazsa Alicam Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler