Cep telefonu almayı düşünüyorum samsung wawe II almayı düşünüyordum halamın oğlu dedi yok dedi alma onu git dedi t20 al o daha iyi falan dedi kullanan varsa bi bilgilendirirse beni sevinirim.
Telefon bu ;
http://www.teknokampus.com/Turkcell.T20....h-2053.asp
Buradaki yorumları okudum t10 için güzel bir yorum yoktu bu nasıl acaba
Samsung Wawe II Derim

Ben de wave 1 var, süper bir telefon. Ama işletim sistemi bada olduğu için oyunlar yeni yeni ortaya çıkıyor (15.000 civarı uygulama var). wave 1 = wave 2 zaten(ekran boyutu ve kalitesi farklı). Ekran dokunmatiği falan seni hiç düşündürmesin, çok hassas, yani nokia gibi basmatik değil. Metalik çerçevesi çok sık ve sağlam, ekran olarak 3.7 inç gayet güzel bir rakamdır. Ben senin yerinde olsam wave 2 alırdım

androidler daha iyimiş? o yüzden o kadar parayı dökmüyüm wawe 2 ye diyorum
Samsung alma. E71 kullanıyorum memnunum
Android işletim sistemli bi telefon alda ne alırsan al
Wave 2 al derim kardesim kullanıyor gayet memnun
Beyler android telefondan bahsediyorum turkcell t20 veya vodafone nun android telefonlarından hangisini önerirsiniz diyorum
(11-10-2011 04:46 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Beyler android telefondan bahsediyorum turkcell t20 veya vodafone nun android telefonlarından hangisini önerirsiniz diyorum
Onların telefonlarından hayır gelmez, alacaksan samsung galaxy serisi al, hazır ucuzlamışken samsung galaxy s i9000 öneririm

(11-10-2011 06:12 PM)Star Yazılan: [ -> ] (11-10-2011 04:46 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Beyler android telefondan bahsediyorum turkcell t20 veya vodafone nun android telefonlarından hangisini önerirsiniz diyorum
Onların telefonlarından hayır gelmez, alacaksan samsung galaxy serisi al, hazır ucuzlamışken samsung galaxy s i9000 öneririm 
Ucuz olan bu mu? 1.033,05 TL