benim
turklord28 adında bir charım vardı yaklaşık 1buçuk yıl önce falan banladı birisi bana olan sinirinden bende yeni öğrendim charımın açıldığını fakat şifresinide msn unuttum acaba ticket atıp geri alablirmiyiz? (bir tek ID biliyorum ve gizli soru cevabını)
Doğum tarihi, kayıt olma tarihi, ip adresini ve kullandığın esn kodlarını gönderirsen belki bi ihtimal alırsın
ama oraya da yazdım abi 1buçuk yıl oldu o char benim her şeyimde bir tek gizli, son giriş tarihi, ID ve IP adresi derken kayıt IP simi?
(11-09-2011 11:05 PM)xpunt3r Yazılan: [ -> ]ama oraya da yazdım abi 1buçuk yıl oldu o char benim her şeyimde bir tek gizli, son giriş tarihi, ID ve IP adresi derken kayıt IP simi?
1buçuk yıl vay be

(11-09-2011 11:05 PM)xpunt3r Yazılan: [ -> ]ama oraya da yazdım abi 1buçuk yıl oldu o char benim her şeyimde bir tek gizli, son giriş tarihi, ID ve IP adresi derken kayıt IP simi?
Gizli yanıt artık kalktı email önemli, onuda unuttuysan hesabı alman zor. Ama adamlara hesabın senin olduğunu inandırırsan alabilirsin, onun içinde kayıt olduğun bilgisayarın ip adresi, esn kodları, doğum günün ve kayıt tarihin lazım
aldım IP mi ama esn kodunu ve kayıt tarihini bilmiyorum...
banlanmadan önce silahlarım silinde içinde 90günlük falan aw50f vardı bu işe yararmı?
(11-09-2011 11:08 PM)xpunt3r Yazılan: [ -> ]aldım IP mi ama esn kodunu ve kayıt tarihini bilmiyorum...
Yaklaşık olarak belirtsende sorun olmaz sanırsam, mesela şubat 2009 de ama doğum günü kesinlikle lazım. İşin zormuş senin ya 2 önemli şeyi bilmiyorsun

(11-09-2011 11:08 PM)xpunt3r Yazılan: [ -> ]aldım IP mi ama esn kodunu ve kayıt tarihini bilmiyorum...
banlanmadan önce silahlarım silinde içinde 90günlük falan aw50f vardı bu işe yararmı?
yaramaz
buranın en iyi itemli charıydı banlanmadan önce bu adminlere yetmezmi

20.04.1986 olması lazım doğum tarihi bu yetmezmi

(11-09-2011 11:12 PM)xpunt3r Yazılan: [ -> ]buranın en iyi itemli charıydı banlanmadan önce bu adminlere yetmezmi 
20.04.1986 olması lazım doğum tarihi bu yetmezmi 
Warrock admini değilimki bilemem ama bana kalırsa doğum tarihi ve ip adresi yeterli