Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kim Demiş İnsan Kanatsız Uçamaz Diye ? [Experience Zero Gravity]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kim demiş he ?

Ayrıca bu da promosyon olsun Smile

Orta bölümü (iki rengin birleştiği nokta) parmağınızla kapatın, renkleri yine karşılaştırın Smile

[Resim: 7QYcH.jpg]
Valla parmak koymadan bakınca,üstteki renk daha koyu gibi geliyor x)

Videoya gelince harika Big Grin
alttakinin sırrını çözdüm aşağıdaki doğal olarak daha açık fakat aşağıdakinin arka planı daha koyu o yuzden beyazlığı kapattığımızda 2 renk aynı gıbı gorunuyor Smile
Kim dedi insan kanatsız ucamaz diye Angry
ya bunun boyle kollarla bacakların arasına bez gibi birşey koyarak ucuyorlar ucak gibi o muhteşem bulursam gösteririm
(11-08-2011 04:44 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ya bunun boyle kollarla bacakların arasına bez gibi birşey koyarak ucuyorlar ucak gibi o muhteşem bulursam gösteririm

Bahsettiğin, Alex'in üstündeki sarı şey gibi olanlar herhalde. Videoda bir adam kullanıyor

[Resim: DjoXB.png]
(11-08-2011 05:04 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(11-08-2011 04:44 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ya bunun boyle kollarla bacakların arasına bez gibi birşey koyarak ucuyorlar ucak gibi o muhteşem bulursam gösteririm

Bahsettiğin, Alex'in üstündeki sarı şey gibi olanlar herhalde. Videoda bir adam kullanıyor

[Resim: DjoXB.png]

Evet bundan bahsediyor.Bu çok feci yalnız.Adam istediği yöne kuş gibi uçabiliyor Big Grin
Ben hayatta atlayamam lan Big Grin
Bu adamlar uçmuyor ki düşüyor Big Grin
Çok ürkütücü lan, ben atlasam ordan ne var ne yok aşağı bırakırım Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler