Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: J harfi ile hayvan :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-08-2011 02:54 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bende tek kişilik dev kadro adlı cd si vardı kaç senedir duruyor bi izleyin youtube dan filan koparsınız Smile

onun 2 si cıktı sen biraz geri kalmışsın Smile
Jelibon = Ayı Güzelmiş Smile
(11-08-2011 03:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ayı çıkıo içinden Big Grin Big Grin Yalnız adam çok dehset ege ağzı taklidi yapıyor Smile

trakya ağzı değil mi? edirne kırklareli tekidrdağ çanakkale falan ağzı değilmi ? ben öyle biliyorum ve bu adamın da çanakkaleli olduğunu sanıyordum..
(11-08-2011 08:11 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]
(11-08-2011 03:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ayı çıkıo içinden Big Grin Big Grin Yalnız adam çok dehset ege ağzı taklidi yapıyor Smile

trakya ağzı değil mi? edirne kırklareli tekidrdağ çanakkale falan ağzı değilmi ? ben öyle biliyorum ve bu adamın da çanakkaleli olduğunu sanıyordum..

evet zaten öyle bea tekirdağ edirne tarafında kullanılır mesela çanakkaleliler "hasan" demez hep "asan" der Big Grin
(11-09-2011 12:10 AM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(11-08-2011 08:11 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]

evet zaten öyle bea tekirdağ edirne tarafında kullanılır mesela çanakkaleliler "hasan" demez hep "asan" der Big Grin

aynen edirneli ve trakyalı arkadaşlarım var da ordan biliyorum Big Grin H harfine haş diyor arkadaş diyorum ki neden H harfini kullanmıyonuz oğlum diyorum o da bizde aş(haş) kullanmıyorlar diyoBig Grin ama güzel yani seviyorum onların konuşmasını
2si internete düştümü izlemeyi cok ısterım 1i cok ızledım zevk vermıo artık netten ızleyen varsa bı yardımcı oluversın Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler