11-08-2011, 11:18 PM
1) War Rock'a nerede, nasıl, ne yüzden vs. başladınız ?
Cevap : 2 arkadaşın tavsiyesiyle başladım, yaklaşık 2 yıl oluyor.
2) İlk nickin neydi, neden o nick ?
Cevap : İlk nickim de biraz kötü içerik var, yazmıyım
3) Oyuna başlamadan önce başka online oyunu oynuyormuydunuz ?
Cevap: İlk ve tek oynadığım online oyun buydu
4) İlk clanın hangisi oldu, clana girmek için ne yaptın ?
Cevap : Adını tam hatırlamıyom ama clana girmek için kd reset atmıştım ve kdyi 1 in üzerine çıkarmıştım
5) Oyuna başladığın zamanlarda hangi bölümlerde oynuyordun(CQC-URBAN-BG&Map) ve neden o bölümlerde oynuyordun ?
Cevap : İlk oynadığım map khaliydi, çünkü şans eseri bi yerlere tıklamıştım ve buraya girmişti
6) Oyunu biraz biraz kavradığın zamanlardaki oynama amacın neydi (level-kill/death/zevk) ?
Cevap : O zamanlar level için oynuyordum, ben 5 levelken arkadaşlarım 20 lerdeydi. Kıskançlıktan dolayı çok önem verdim levela ama şimdi sadece eğlence için ara sıra giriyorum.
7) Çok güzel bir oyun sergileyen, level'i, kd'si iyi oyuncuları gördüğün zamanlarda sen de bu oyunda bu kadar iyi olmak istermiydin ?
Cevap : O zamanlar bıçak maçlarında xrahman mıydı neydi öyle bir adam vardı, onu çok örnek almıştım. Zaten katana yoktu combat vardı en iyi bıçak, ah be ne güzel günlerdi.
8) Oyun içerisinde hiç tanıdığın oyuncular varmıydı ( varsa kim ) ?
Cevap : 2 arkadaş vardı, sonradan 10 tane daha tanıdığım insanlar oldu
9) Oyuna başlayalı kaç yıl oldu ?
Cevap : 2 sene oldu
10) Oyunu kavradıktan sonra bazı illegal olayları bildikten sonra onları denediniz mi ?
Cevap : Bıçak maçlarında uçan kaçan adamları gördükçe uyuz olurdum ve arkadaşla beraber hack arayışına girdik tabi bulamadık
onun dışında 10 level altıyken ezik hesaplar açıp onlarla hack denerdim 
Son sorumda budur: Soru: Halâ War Rock oynuyor musunuz ?
Arada bir oynuyorum, bu sıralar her gün oynamaya başladım ama bayram bitince yine 3-5 günde 1 oynamaya başlayacağım
Cevap : 2 arkadaşın tavsiyesiyle başladım, yaklaşık 2 yıl oluyor.
2) İlk nickin neydi, neden o nick ?
Cevap : İlk nickim de biraz kötü içerik var, yazmıyım

3) Oyuna başlamadan önce başka online oyunu oynuyormuydunuz ?
Cevap: İlk ve tek oynadığım online oyun buydu
4) İlk clanın hangisi oldu, clana girmek için ne yaptın ?
Cevap : Adını tam hatırlamıyom ama clana girmek için kd reset atmıştım ve kdyi 1 in üzerine çıkarmıştım

5) Oyuna başladığın zamanlarda hangi bölümlerde oynuyordun(CQC-URBAN-BG&Map) ve neden o bölümlerde oynuyordun ?
Cevap : İlk oynadığım map khaliydi, çünkü şans eseri bi yerlere tıklamıştım ve buraya girmişti
6) Oyunu biraz biraz kavradığın zamanlardaki oynama amacın neydi (level-kill/death/zevk) ?
Cevap : O zamanlar level için oynuyordum, ben 5 levelken arkadaşlarım 20 lerdeydi. Kıskançlıktan dolayı çok önem verdim levela ama şimdi sadece eğlence için ara sıra giriyorum.
7) Çok güzel bir oyun sergileyen, level'i, kd'si iyi oyuncuları gördüğün zamanlarda sen de bu oyunda bu kadar iyi olmak istermiydin ?
Cevap : O zamanlar bıçak maçlarında xrahman mıydı neydi öyle bir adam vardı, onu çok örnek almıştım. Zaten katana yoktu combat vardı en iyi bıçak, ah be ne güzel günlerdi.
8) Oyun içerisinde hiç tanıdığın oyuncular varmıydı ( varsa kim ) ?
Cevap : 2 arkadaş vardı, sonradan 10 tane daha tanıdığım insanlar oldu

9) Oyuna başlayalı kaç yıl oldu ?
Cevap : 2 sene oldu
10) Oyunu kavradıktan sonra bazı illegal olayları bildikten sonra onları denediniz mi ?
Cevap : Bıçak maçlarında uçan kaçan adamları gördükçe uyuz olurdum ve arkadaşla beraber hack arayışına girdik tabi bulamadık
onun dışında 10 level altıyken ezik hesaplar açıp onlarla hack denerdim 
Son sorumda budur: Soru: Halâ War Rock oynuyor musunuz ?
Arada bir oynuyorum, bu sıralar her gün oynamaya başladım ama bayram bitince yine 3-5 günde 1 oynamaya başlayacağım