Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Famas Retail
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Famas retail'in ne zaman pazar alanına geleceği hakkında bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir mi ? G1'imi çektim dört gözle bekliyorum Smile

Cevaplara yarın bakarım İnşallah.
İyi geceler şimdiden beyfendi
Famas retail geçen hafta geldi ve gitti, bence şubat-mart aylarında bir daha gelir
(11-08-2011 02:30 AM)Star Yazılan: [ -> ]Famas retail geçen hafta geldi ve gitti, bence şubat-mart aylarında bir daha gelir

Umarım dediğin gibi olmaz. Çünkü en son gamersfirst'de okudum. En kısa zamanda geleceği yazıyordu.
O beklentin yakın zamana olmasın. Belki yılbaşı etkinliği ile gelebilir. Ama şöyle diyim. Yılbaşında gelmezse yazın gelir. 5-6 ay hiç retail bekleme Smile
(11-08-2011 02:36 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]O beklentin yakın zamana olmasın. Belki yılbaşı etkinliği ile gelebilir. Ama şöyle diyim. Yılbaşında gelmezse yazın gelir. 5-6 ay hiç retail bekleme Smile

Desenize yandık Smile
Yakın zamanda gelseydi millet g1, premium yerine retail alırdı ve çoğu benim gibi pre almazdı, retail + 3. slot idare ederdi. Ama böyle yapınca retail alamayanlardan g1, pre almalarını sağlıyor ve retail getirerek düzenli alıcılar da retail alıyorlar, erken gelseydi o aradaki g1, pre alımları başka bir tarihe kayacaktı bence, belki hiç alınmayacaktı Smile para endeksli bir şirketin aklıma gelen politikası
Niye böyle bir riske girdinki?

Gelince anında g1'ini çekerdin?
Sen gamersfirstteki inanarak g1 çekersen böyle mağdur olursun işte

(11-08-2011 02:13 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Sen gamersfirstteki inanarak g1 çekersen böyle mağdur olursun işte

Retail gelmesse goldları beklerim Smile G1 bol
paraa var huzur var diyon o da güzel Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler