Bugün bitirdim SP yi. Benim görüşüm ;
BF2 ye göre büyük gelişme var, hikayesini tek tük anlasam da çok hoşuma gitti. Fazla uzun sürmedi 2-3 günde bitirdim sebebi ise akıcı olması. Oyun içinde bazı buglar oldu görevlerde, last checkpoint sayesinde olmazsa restart mision yaparak düzeltebilirsiniz bu arada.
Genel olarak iyi iş çıkartmışlar SP de

SP beklediğimden daha iyi fakat yine de yeterli değil. Çok uzun bir senaryosu yok yarım gün dahi sürmedi.
multıden dolayı daha denıyemedım sp yı

Hayırlısıyla yarın bende oynuyacam SP'yi daha önce hiç bir Battlefiled serisi oynamadım. Nasıl bir oyun beyenicekmiyim bilmiyorum ama yorumlara ve fragmanlara göre oyun gayet güzel gözüküyor.
insallah yakında bende alıcam bakalım youtubedan bi adamdan takip ediyorum SPyi , güzele benziyor

Grafikler falan harika ama yapay zeka 0 olunca hoşumada gitmedi.
(11-07-2011 06:16 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Grafikler falan harika ama yapay zeka 0 olunca hoşumada gitmedi.
aynen bi yerde adamı bıcaklama yerinde adamın arkadasında duruyorum adamın yüzü arkasına yarım dönük olmasına ragmen görmüyor
(11-07-2011 06:33 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (11-07-2011 06:16 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Grafikler falan harika ama yapay zeka 0 olunca hoşumada gitmedi.
aynen bi yerde adamı bıcaklama yerinde adamın arkadasında duruyorum adamın yüzü arkasına yarım dönük olmasına ragmen görmüyor
O multiplayerda bile olan bir şey =)
Yapay zeka hiç hiç yok , Seneryo yok.
Ya beyler benım rem 4 gb 1 GB 128 BIT EKRAN KARTI E 7500 2.93 GHZ ISLEMCI EKRAN AYARLARI EN DUSUKTEYKEN BILE KASIYO OYUNDAN ATIYOR. BI COZUM YOLU BULAN VARSA PAYLASA BILIRMI..