Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'u indirirken gamersfirst live hata veriyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-06-2011 11:43 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(11-06-2011 11:39 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ben hep gezginlerden indiriyorum orasıda iyi

Orası açık kaynaklı site olduğu için kişilerde oraya program ekleyebiliyor ve bazılarında zararlı virüsler olabiliyor, ben tavsiye etmem ama kendinize güvenirseniz indirin Big Grin

Kullanıcılar oraya ekledikleri programları kendileri upload etmiyor. Programı üreten kişinin verdiği linkleri ekleyip kullanıcıların indirmelerini sağlıyorlar.

Herhangi bişi olacağını sanmıyorum. Gezginleri uzun zamandır kullanıyorum hertürlü program ihtiyacımı hep giderdi herhangi bir sorun da çıkmadı.
aynen güzel bir site hersey var Smile
Big Download victory.gif Ayrıca Gezginlere güvenebilirsiniz Star'ın söylediğinin aksine sürekli kontrol etmekteyiz yüklenen programları Smile
(11-07-2011 12:25 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Big Download victory.gif Ayrıca Gezginlere güvenebilirsiniz Star'ın söylediğinin aksine sürekli kontrol etmekteyiz yüklenen programları Smile

Bilmem de icy towerı indiriyim dedim indir düğmesine bastığım an dııııt diye öttü avast Smile
Ama Gezginlerde eski setup dosyası çıkar muhtemelen.

[quote='Fikret D.' pid='288204' dateline='1320614719']
Big Download victory.gif Ayrıca Gezginlere güvenebilirsiniz Star'ın söylediğinin aksine sürekli kontrol etmekteyiz yüklenen programları Smile

Görevli falan mısın Gezginlerde Big Grin
(11-06-2011 11:43 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(11-06-2011 11:39 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ben hep gezginlerden indiriyorum orasıda iyi

Orası açık kaynaklı site olduğu için kişilerde oraya program ekleyebiliyor ve bazılarında zararlı virüsler olabiliyor, ben tavsiye etmem ama kendinize güvenirseniz indirin Big Grin

Virüs programlarını hep ordan indiriyorum victory.gif
Alternatif linkden gamezone'ydi sanırım ondan ındır istersen.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler