(11-06-2011 11:43 PM)Star Yazılan: [ -> ] (11-06-2011 11:39 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ben hep gezginlerden indiriyorum orasıda iyi
Orası açık kaynaklı site olduğu için kişilerde oraya program ekleyebiliyor ve bazılarında zararlı virüsler olabiliyor, ben tavsiye etmem ama kendinize güvenirseniz indirin 
Kullanıcılar oraya ekledikleri programları kendileri upload etmiyor. Programı üreten kişinin verdiği linkleri ekleyip kullanıcıların indirmelerini sağlıyorlar.
Herhangi bişi olacağını sanmıyorum. Gezginleri uzun zamandır kullanıyorum hertürlü program ihtiyacımı hep giderdi herhangi bir sorun da çıkmadı.
aynen güzel bir site hersey var

Big Download

Ayrıca Gezginlere güvenebilirsiniz Star'ın söylediğinin aksine sürekli kontrol etmekteyiz yüklenen programları

Ama Gezginlerde eski setup dosyası çıkar muhtemelen.
[quote='Fikret D.' pid='288204' dateline='1320614719']
Big Download

Ayrıca Gezginlere güvenebilirsiniz Star'ın söylediğinin aksine sürekli kontrol etmekteyiz yüklenen programları
Görevli falan mısın Gezginlerde

(11-06-2011 11:43 PM)Star Yazılan: [ -> ] (11-06-2011 11:39 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ben hep gezginlerden indiriyorum orasıda iyi
Orası açık kaynaklı site olduğu için kişilerde oraya program ekleyebiliyor ve bazılarında zararlı virüsler olabiliyor, ben tavsiye etmem ama kendinize güvenirseniz indirin 
Virüs programlarını hep ordan indiriyorum

Alternatif linkden gamezone'ydi sanırım ondan ındır istersen.