Ya heyecandan oturdum oturdum kalktım ne fenaydı helal olsun bizimkilere etten duvar ördüler

(11-05-2011 10:39 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Ya heyecandan oturdum oturdum kalktım ne fenaydı helal olsun bizimkilere etten duvar ördüler
Bende o sırada
HAYIRRRRRRR OLAAMAZZ diye bağırıyorudum.Ne yaptığımın farkında değildim.
ya allah ya allah ya allah
Aynısı galatasaray a olcak ben yaşamıyordum şuan
Ben o sırada stadta sigara içiyordum. Dinamo Kiev taraftarları yeşil meşale yakmışlardı ve bir duman kaplamıştı bizim kale önünü, tam göremedim. Ama yine de gördüm. Gözlerimi kapadım ve sigara içmeye devam ettim. Ondan sonra top uzaklaşınca kaptım atkımı, devam ettim bağırmaya.
(11-05-2011 10:33 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
İşte burda ben de koptum he he he mallar son dakka heee dedim heyecandan sanki topa ben vuruyordum

ama sanki bana kalenin dibinde duran beşiktaşlı futbolcuyu eliyle vurdu diye gördüm doğrumu görmüşüm? ben çok dikkat ediyorumda ayrıntıya kızmayın

(11-05-2011 11:11 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ] (11-05-2011 10:33 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
İşte burda ben de koptum he he he mallar son dakka heee dedim heyecandan sanki topa ben vuruyordum
ama sanki bana kalenin dibinde duran beşiktaşlı futbolcuyu eliyle vurdu diye gördüm doğrumu görmüşüm? ben çok dikkat ediyorumda ayrıntıya kızmayın 
El değil o,gol olmasını istemeyen bir Beşiktaşlının göğsü

=D