Ücretsiz aman ne ücretsiz Adamlar 50 liraya aston martin satıyorlar
Bu arada ben her oyuna girişte 300mb lık patch attırmak zorunda kalıyorum sorunu çözebilecek ? Normal mi anormal mi ?
(11-06-2011 11:59 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ücretsiz aman ne ücretsiz Adamlar 50 liraya aston martin satıyorlar
Bu arada ben her oyuna girişte 300mb lık patch attırmak zorunda kalıyorum sorunu çözebilecek ? Normal mi anormal mi ?
Harbiden 570 mblik attı önce, şimdi 320 mblik atıyor, bu böyle olursa 15 dk oynamak için 1 saat patch mi yükleyecez?
Bu oyun aynı warrock gibi güzel etkinlikler var , adam tabiki ticaret yapıcak o kadar olsun , hallowen oldu diye yollarda kabaklar falan var, yılbası geldimi haritanın bir kısmını karla kaplıyorlar böyle oluyor onu seviyorum :
(11-06-2011 12:36 PM)Star Yazılan: [ -> ]Peki bu oyunda para veripte alabileceğin arabaları, levellada alabilirmisin yoksa warrocktaki aw50f gibi birşeymi
Oyunu Betadan sonra paraya cevirdiler biraz bu kadar degildi mesela t3 arabaları pahalı olur bmw lamborgini gibi onları almak için lv 40 olman lazım , arablar orda modifiye edilmiş olarak duranları nfs ekibi hazırlamıs ve sadece boost ile satıyo onları alamıyosun!