Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NFS World Üyelik & Download | Patch sorunu[Cözümü]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ücretsiz aman ne ücretsiz Big Grin Adamlar 50 liraya aston martin satıyorlar Big Grin
Bu arada ben her oyuna girişte 300mb lık patch attırmak zorunda kalıyorum sorunu çözebilecek ? Normal mi anormal mi ?
(11-06-2011 11:59 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ücretsiz aman ne ücretsiz Big Grin Adamlar 50 liraya aston martin satıyorlar Big Grin
Bu arada ben her oyuna girişte 300mb lık patch attırmak zorunda kalıyorum sorunu çözebilecek ? Normal mi anormal mi ?

Harbiden 570 mblik attı önce, şimdi 320 mblik atıyor, bu böyle olursa 15 dk oynamak için 1 saat patch mi yükleyecez?
Arkadaslar hicbir oyun parasız degildir , bu oyunda aynı warrock gibi exp uplar var , boost var [G1] Smile Bunları biraz emek ilede yapabilirsiniz ama..
(11-06-2011 11:59 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ücretsiz aman ne ücretsiz Big Grin Adamlar 50 liraya aston martin satıyorlar Big Grin

E herhalde satıcak arkadaş adam ticaret yapıyor Smile
Bu oyun aynı warrock gibi güzel etkinlikler var , adam tabiki ticaret yapıcak o kadar olsun , hallowen oldu diye yollarda kabaklar falan var, yılbası geldimi haritanın bir kısmını karla kaplıyorlar böyle oluyor onu seviyorum :

Peki bu oyunda para veripte alabileceğin arabaları, levellada alabilirmisin yoksa warrocktaki aw50f gibi birşeymi
(11-06-2011 12:36 PM)Star Yazılan: [ -> ]Peki bu oyunda para veripte alabileceğin arabaları, levellada alabilirmisin yoksa warrocktaki aw50f gibi birşeymi

Oyunu Betadan sonra paraya cevirdiler biraz bu kadar degildi mesela t3 arabaları pahalı olur bmw lamborgini gibi onları almak için lv 40 olman lazım , arablar orda modifiye edilmiş olarak duranları nfs ekibi hazırlamıs ve sadece boost ile satıyo onları alamıyosun!
Yav ben bunu indirmiştim geçenlerde sürekli 250 mb'lık patch atıyordu .

Çözümüde Hashfile dosyasını salt okunur yapın diyordu bende öyle bi dosya yoktu Big Grin
(11-06-2011 01:49 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Yav ben bunu indirmiştim geçenlerde sürekli 250 mb'lık patch atıyordu .

Çözümüde Hashfile dosyasını salt okunur yapın diyordu bende öyle bi dosya yoktu Big Grin

buldun mu Big Grin ?
Tamam yüklendi hash a geldi sıra Big Grin hash falan yok ya, oyun açıldı ismimi girdim simgeyi seçtim, alt f4 kapadım hash yok Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler