Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Enteresan Kulüp İsimleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hepsi Türkiyede arkadaşlar Big Grin ;

ADANA

Suluca Organize Sanayispor, Adana Köprüspor, Kunduracı Esnafspor, Mirzaçelebispor, Cız Alyans Denizlispor, Kiremithanespor, Kürkçüler Amatörspor, Yeni imamoğluspor, Mercimekspor.

ADIYAMAN

Samsatspor, şambayatspor, il Özel idaresi Köye Yönelik Hizmetlerspor (Bu takım ismi birçok ilimizde mevcut).

AFYON

Fatih Sultan Mehmetspor, Bayatspor, Kumartaşspor.

AMASYA

Şoförler ve Otomobilciler Odasıspor.

ANKARA

Solfasolspor, İstatistikspor, Maskespor, Türk Telekom Meslek Geliştirmespor, Piyangotepe, Onbirateşspor, Onbirçelikspor, Üçbaşspor, Kutlu Düğünspor, Tarım Reformuspor. Doktor bune ?? Big GrinBig Grin

ANTALYA

Şarampolspor, Liderspor, Nartspor, Trabzonlularspor.

AYDIN

Uyanspor, Bıyıklıspor, Yamalakspor, Ortakçıspor, Tuğlaspor, Yolboyuspor, Atça Harlakspor, Salavatlıspor, Cincinspor, Sineklerspor. Alayına inat yolboyuspor Big Grin

BALIKESİR

Vicdaniyespor, Tuzakçıspor, Köylüköyspor.

BİNGÖL

Garipspor. Big Grin

GAZİANTEP

Atletik Tapu Kadastro, Çıksorutspor, Arabanspor. atletik tapu kadastro forever Big Grin

GÜMÜŞHANE

Gerdekhisarspor. hahaha Big Grin

Bu kadar benden daha okumak isteyen var BURADAN devam edebilir Big Grin

edit:bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun Smile
Aydın spor kulüpleri ve gerdekhisarspora çok güldüm Big GrinBig Grin
Vicdaniyespor haha koptum ya Smile
Adana kiremithanespor mu Big Grin bizim mahallenin takımımı varmış ilk defa duydum Big Grin balicileri oynatıyorlar galiba Big Grin
Fazla gülemedim ama gerdekhisarspor güldürdü biraz Smile
Bıyıklıspor ne ya Big Grin
(11-06-2011 12:06 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Bıyıklıspor ne ya Big Grin

Önüne gelen kulüp kurmuş o hesap.Utanmasalar daha neler neler çıkarda Big Grin
İyi güldüm teşekkürler seninde Big Grin
karadonspor vardı bide facebook top elevenda takımıma bu ismi vermiştim.. Big Grin
Referans Adresler