Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Modern Warfare 3 Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere Modern warfare 3, 8 Kasım 2011 tarihinde şatışa çıkacak. Türkiye'ye de acaba o tarihte mi satışa çıkacak, yoksa Türkiye'ye gelmesi 2-3 günü bulur mu?
Ben de çok merak ediyorum bunu. Key'i 8'inde satılacak diyor alacağım yer ama bakalım bi çok az kaldı Smile
steamda 49 dolara satılıyo
O pre-order Smile
Vay az kalmıs , bu gidisle bf3 + mw3 alıcam =)
Key alcam bende. Yazın BF3 alırım şimdi MW3 oynayacam. 8inde satılcak keyler.
Ya key almak daha mantıklı bi cod serisi kutu halinde var elimde ama black ops da o aptallığı yaptım bi daha ilk çıktığında kutusuna para vermem. İlk çıktığında 120 liraydı geçen gördüm indirimde 40 liraydı. Key 'i 35 lira. 2 yıl içinde geldiği fiyatın %75 altına iniyor.
(11-05-2011 07:00 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ya key almak daha mantıklı bi cod serisi kutu halinde var elimde ama black ops da o aptallığı yaptım bi daha ilk çıktığında kutusuna para vermem. İlk çıktığında 120 liraydı geçen gördüm indirimde 40 liraydı. Key 'i 35 lira. 2 yıl içinde geldiği fiyatın %75 altına iniyor.

Black Ops ayrıydı. Call of Duty'nin Modern Warfare serisinde herhangi bir hayal kırıklığı yaratacak şeylere rastladın mı? -Hayır. Bırak bu önyargıyı, al şunun kutulusunu. Bu Black Ops veya World at War değil. Bu MODERN WARFARE!
Ya Uğurcuğum iyi güzel diyorsun da Black Ops da öyle yılın oyunu diye satıldı falan tamamen hayal kırıklığı idi. Şimdi cod mw3 de tamam mw serisi gerçekten mükemmeldi ve hata gözümde yok. Bi keyini ucuza alayım sonra serime katarım malum biraz nakit sorunu yaşatır bir anda 150 lira çıkarsa Smile
Referans Adresler