Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FEner YEnildi :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yanlız burda insanlara hakarete dönerse olay işler değişir. Şu kadar yorumun arasında bir tane ileri gidicek laf yokken senin bu sözün ne şimdi ? Ne haddine senin o insanlara köpek demek ?

Tartışırkende insan seviyesini bilmeli..
(11-05-2011 11:55 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]1 gol buzz gibi ofsayt beyfendi

aynen öyle Buuuz Gibi Hem bu ligi mafettiler bikere 2 günde 1 maç yapıolar takımlar yoruluyor normal dir.yenilmesi Örnek Bu hafta BJK yede koyucaklar Eminimki Kiev maçında Köpek gibi koşturdular bakalım bu hafta ne yapklar ha bu arada Gs Sevinmeyin Allahtan Sizin gibi Kendi sahamızda 4 Tane yemiyoruz ya. Big Grin
(11-05-2011 05:18 PM)kaisystc Yazılan: [ -> ]Yanlız burda insanlara hakarete dönerse olay işler değişir. Şu kadar yorumun arasında bir tane ileri gidicek laf yokken senin bu sözün ne şimdi ? Ne haddine senin o insanlara köpek demek ?

Tartışırkende insan seviyesini bilmeli..

O adama güzel cevap verirdim de gözümde hiç bir değeri kalmadığı için vermiyorum
Fenerbahçe alex olmadan hiç, bunu herkes ve kendileride biliyor. Alexde şanslı biri olduğu için öyle yoksa o kadarda güzel oynamıyor. Her neyse ne kadar iyi olursada olsun bir TÜRK Futbolunu rezil eden takım takım değildir, TÜRKlerin bu takımın peşinde olmaları bana çok mantıksız geliyor. Sahtekarlık yaptılar sadece şampiyon olabilmek içinSmile Daha konuşmaya gerek yok
(11-05-2011 05:00 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]
(11-05-2011 01:19 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(11-05-2011 11:25 AM)ambitious Yazılan: [ -> ]Evet bencede alexis fenerin .Hali budur Smile beyler bugun fenerin samiyonlar liginden 0 puanla kapatamsının 10-11.ylı

Bugün beşiktaşın sekiztaş oluşunun 4. yıldönümü diyormuyuz?

sekiztaş Diyosunda 29 Yila Ne Demeli ? Köpege Vermezsen Terbiye , Müze Kapisindan Girer Derbiye .

"Köpeğe vermessen terbiye, rakip takım taraftarlarını almaz stada Wink (senin lafınla sana karşılık verdim yanlış anlaşılmasın Big Grin)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler