Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önyargı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu dogmadan ölmüş,

tek başına yaşayan hamile bir kadın kendisine arkadaş

olması açısından dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği
...
evinde beslemeye baslar.

Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır.Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar.

Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak

zorundadır.

Günler geçer ve kadın bir gün birkaç dakikalığına da olsa evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır. Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ve kanlı ağzını görür. Anne çıldırmışçasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı. Tam o sırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur.

Anne odaya yönelir... Ve odada beslediği beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.

Einstein’ in bir sözü vardır; “ İnsanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor.”
Daha öncedende paylasılmıstı Smile hatta buyur linki=

http://forum.warrocktr.com/Konu-%C3%87ok...z1clh35Ran
Çok güzel bir yazı, önyargı insanlara şüpheyle bakmamızı sağlar. Şüpheyle bakınca da güvensizlik duyguları falan oluşur. İnsanlara şüpheyle bakmamalıyız kısaca victory.gif
(11-04-2011 11:02 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Daha öncedende paylasılmıstı Smile hatta buyur linki=

ayy manisalının güzelmiş victory.gif yazısı oradada var Big Grin
Hayvandan değil insanlardan korkacaksın bu devirde adamım
(11-04-2011 11:04 PM)Star Yazılan: [ -> ]Çok güzel bir yazı, önyargı insanlara şüpheyle bakmamızı sağlar. Şüpheyle bakınca da güvensizlik duyguları falan oluşur. İnsanlara şüpheyle bakmamalıyız kısaca victory.gif
(11-04-2011 11:02 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Daha öncedende paylasılmıstı Smile hatta buyur linki=

ayy manisalının güzelmiş victory.gif yazısı oradada var Big Grin

Tonguec Tonguec
AYNŞTAYN (Einstein) kendini zeki zanneden o insan bunu normal insan mantığı ile söylüyor anne duygusu çok farklı tabi annemin ve annelerin anlattığna göre, fakat önyargıları parçalamak zordur ama bu örnek yanlış olmuş.
Güzelmiş victory.gif Off özledim Manisalı'yı Tongue Şaka bi yana gerçkekten çok doğru bir söz Einstein'ın dediği. Yazı da mükemmel.
Aynen öyle vallahi insanlardaki ön yargı çok kötü bir şey, bu ben de yok değil bende ve benim gibi çoğu kişide var.

Mesela bir gün bir yere gitmiştim orada bir kaç gün zaman geçirdikten sonra gözüme 1-2 kişi takıldı(erkek) hal ve hareketleri çok hoşuma gitmedim çok gıcığıma giden tip gibiydi neyse arkasından sövdüm saydım bunlar böyle bunlar şöyle bunlar şudur bunlar budur diye neyse namaz vakti gelmişti abdestimi aldım indim mescide bir de ne göreyim o kişiler orda namaz kılıyor çok masum bir şekilde, sonra araştırdımki çok iyi insanlarmış falan daha sonra kendime küfür etmeye başladım yani bu da bir örnek Big Grin insana baktığımızda hemen yorumlamamız gerekiyormuş Smile
güzelllllllllllllllllll miş
Referans Adresler