Arkadaşlar Vista kullanıyorum fakat xp cevirecegim xp cdsini aldım fakat bilgisayara taktıgımda windows xp yükle seçenegine tıklıyamıyorum kurulun hakkında daha fazla bilgi edinin şıkkı var ek görevleri uygula şıkkı ve sistem uygunlugunu denetle şıkkı var nası yapabilirim yardımcı olurmusunuz.
Bu arada dvd rom'um çalışmadıgı için flasha yükledim bilgisayara öle attım fakat laptop'umdada denedim aynı şey laptop'umdada oluyor Windows yükle şıkkına tıklanmıyor
Önce format atman lazım. Vista yüklüyken XP yükleyemessin
(11-04-2011 07:35 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Önce format atman lazım. Vista yüklüyken XP yükleyemessin
Masaüstümün dvd rom hiç bir cd okumuyor flashla attım fakat Windows Xp yükle şıkkına tıklanmıyor Laptop'dan cd takıp reset atıp otomatik yüklüyor dvd romu sökücem fakat çıkartamıyorum Hp pavilion a6120 tr kasanda cıkartabilsem bakıcamda

çok fazla anlamam ama diğer kaynaklarada bak bence
Ben xpden 7 ye geçerken, cdyi takıp bilgisayarı yeniden açıp başlatmıştım anca öyle oldu, yani ekranın gelmemesi lazım
Bios unun USB Disk üzerinden boot u desteklemesi lazım bu şekilde yapabilirsin bunu yapmış olsan bile hdd yi görmeme gibi sorunla karşılaşabilirsin
Format at xp cdsiyle GEcer windowsa :DDDd
Cdnin takılı olması şart ya dvd rom alıcam artık ne yapalım devamlı sorun oluyor zaten format atarken fılan Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.