Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: fubysy bu lwl de hack reklamı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yazık böle insanlara.Karaktersizler...
Sergen War Rock ve K2 ile alakası yok bu olayın.
Karaktersiz olanlar oyunculardır. Oyuncular 0-13 oldukları için beyincikleri bazı şeyleri algılayamıyor.

Çar'a yazık olmuş.
(02-20-2010 01:50 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sergen War Rock ve K2 ile alakası yok bu olayın.
Karaktersiz olanlar oyunculardır. Oyuncular 0-13 oldukları için beyincikleri bazı şeyleri algılayamıyor.

Çar'a yazık olmuş.

aynen katılıyorum biraz şerefli olsalar doğru oynarlar ...
İnsanlar gariiip...
Bende bi odadayken gördüm bunu belli ki çalınmış adam etrafına bakıp duruyordu biri sordu sen kimsin diye ben atipolat dedi sonra ben başka bir odaya girdim orada da atipolat çıktı Smile) 32 level di sanırım çalan demek ki atipolat Smile
(02-20-2010 01:50 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sergen War Rock ve K2 ile alakası yok bu olayın.

Çar'a yazık olmuş.
"bazı şeyleri" mi Big Grin yanılıyorsun hiçbirşeyi Big Grin Bunların beyinleri beyincikten öte kuşbeyinli "simpsons"beyni var bunlarda Big GrinBig Grin
sakın bu charı almayın bana 3 günlük pre karşılığında satmaya kalktılar sonradan konuyu görünce vazgeçtim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler