Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarım Dvd Okumuyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın markası hp pavilion pc a6120 önceden dvdleri çok rahat okuyordu sorun çıkarmıyordu fakat 4 aydır filan hiç okumuyor cd'yi alıyor fakat okumuyor sizce nedeni ne olabilir kablolarını kontrol ettim saglam dvd rom'u çıkartamadım çalıştım çıkartmak için fakat çıkmıyor driver'leri varmış bunların aradım onuda bulamadım bu konu ile ilgili bilgi verebilecek arkadaşlarım lütfen yardımcı olun.
Benim basıma 4 sene önce gelmisti orda bisey yanmıstır , adamları eve cagırdık baktılar ve dvd takılan yeri komplet kasadan söküp gittiler 3-4 hafta içinde yapıp geri verdiler
benim pc 2007 de aldım ta Big Grin garanti filan kalmadı yeni dvd rom alıcam o zaman da nası takıcam dün ugrastım çıkaramadım Big Grin
(11-04-2011 03:45 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]benim pc 2007 de aldım ta Big Grin garanti filan kalmadı yeni dvd rom alıcam o zaman da nası takıcam dün ugrastım çıkaramadım Big Grin

kasanın yanlarını acıp biraz ugras istersen ama tecrübeli birine illaki götürmen lazım yoksa daha kötü olur
(11-04-2011 03:50 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(11-04-2011 03:45 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]benim pc 2007 de aldım ta Big Grin garanti filan kalmadı yeni dvd rom alıcam o zaman da nası takıcam dün ugrastım çıkaramadım Big Grin

kasanın yanlarını acıp biraz ugras istersen ama tecrübeli birine illaki götürmen lazım yoksa daha kötü olur

Ameliyat'a başlıyorum o zaman tekrar olmazsa burda servis var internet cafe oraya götürcem ya hem bi format atsınlar hemde sorunu ne baksınlar Teşekkürler bilgin için Smile
Çoğunlukla okuma merceğiyle alakalı bir sorun. Zamanla açılıp kapanmadan dolayı veya içine koyduğun cd/dvd lerin üzerindeki tozların merceğe yapışmasından dolayı oluşan bir sorun. Sürücüyü çıkartıp içini güzelce kulak çubuğuyla temizlemeni ve içinde toz kalmadığından emin olarak geri monte etmeni öneririm. Bu 1. sorundu 2. sorun ise zamanla sürücüler korsan veya boş dvd yada cd leri okumamaya başlıyor. Orginal bir şey taktığında eminim okuyordur. Bunun için yapacak bir şey yok kaliteli bir sürücü almanı tavsiye ediyorum boşuna servise veya başka yere verme, yeni kaliteli bir şey 50 tl zaten. Bu sorunun daha sonra başına gelmeme garantisini veremezler. O sebeple yenisini alman senin için mantıklı ve ileriye dönük cebine katkı sağlar.

İyi forumlar..
Referans Adresler