beyler sizi mesgul ettiğim icn özür dilerim ama WARROCK u yeni indirdim ama oyundayken Hile Programı Bulundu diyo oyundan atıyor ama bende hile yok normal oynuyorum bı turlu oynayamadım bı cozum soleyın ya off offf
yardımlarınızı beklıyorum
sımdıden Teşekkürler...!
Antivirus programı kullanıyorsan kapamayı dene game booster vs açma
cevap yazın arkadaslar hadı
Konu başlığın 2 tane kuralı çiğniyor hepsi büyük harf ve acil kelimesi içireyior
(11-03-2011 09:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Konu başlığın 2 tane kuralı çiğniyor hepsi büyük harf ve acil kelimesi içireyior
Ayrıntılara takılma çözüme odaklan
bılmıyodum ne bıleyım kusura bakmayın ozur dılerım ama Warrock gıremıyorum ne yapayım 2 3 haftadır arıyorum cozumunu bulamadım
adamın yeni üye olduğunu herkes görebiliyor fakat şöyle bir durum var ki bu foruma üye olmadan önce yöneticilerimiz bu forumun kurallarını koymuş, kafasına esen üye olup konu açsın diye koymamışlar ve buna karışmak için moderatör, s. moderatör, veyahut her hangi bir yönetici olmamız gerekmez, bu forumda takılıyorsak bazı şeylerde muhabbet ediyorsak bu forum hepimizin formudur ve düzenin sağlanması için bizlerin de bu gibi şeylere dikkat etmesi gerekiyor. yöneticilerin bizden artı yönü yok sadece bizden daha dikkatli olmaları gerekmektedir.
konuya gelmeden önce arkadaşım sen bu foruma üye olurken karşına çıkan
FORUM KURALLARInın maddelerini incelemediğin çok belli, incelemiş olsan daha düzgün bir konu açabilirsin ve bir Türk vatandaşı olarak Türkçeni daha düzenli kullanabilirsin(bunun kuralını okumamıza gerek yok hepimizin bilmesi gereken şey).
konuna gelince virüs programından kaynaklanan problem olabilir çünkü warrockta virüs olmamasına rağmen virüs programları olduğunu iddia ediyor. virüs programını kapatıp oyuna girmeni öneririm.
O hata 1 haftadır bendede gelmeye basladı hatte bende konu acmıstım

o bir anlık laggdan yada donmadan oluyor! Senden degil yani , sadece oyun için yeni bir sorun genel yani (ötekilerdede varmı bilmem) !!
(11-04-2011 02:00 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]O hata 1 haftadır bendede gelmeye basladı hatte bende konu acmıstım
o bir anlık laggdan yada donmadan oluyor! Senden degil yani , sadece oyun için yeni bir sorun genel yani (ötekilerdede varmı bilmem) !!
Ben de böyle bir sorun hiç olmadı