Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Serverda ve oyunda font problemı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar warrock u açtıktan sonra türkçe olarak oyunu başlatınca

[Resim: ekrnts1.jpg]

server lıstesınde, oda ısımlerınde ve oyun ıcınde bazı karakterler görünmüyor. oyun ıcınde SP HP gibi oyun skor durumu gıbı bolumler görunmuyor. buda oyun ıcınde yada server listesinde problemlere sebep oluyor. bunu nasıl halladebilirim, yardımcı olabilecek olan varmı.

[Resim: ekrnts2rl.jpg]

oyun açılışında Türkçe değilde İngilizce açınca problem olmuyor fakat tüm oyun ingilizce oluyor Smile

PC de Windows7 64 bit işletim sistemi var. Oyunu açacaksam başka hiçbir programı çalıştırmıyorum. antivirüs dahil.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
oyunu tekrar kurmalısın dosyalardan biri hatalıdır muhtemelen ilk defa karsılasılan bir hata..
Alakası yok. Ayarlara gir bir şeye basmadan kaydet de düzelir.

Burak Kandöker

/o -> Kaydet
(11-03-2011 08:02 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]/o -> Kaydet

daha kolayı /O yap sonra hemen enter Big Grin
Oyunu tekrar tekrar birkaçkere kurdum düzelmedi. Bende ingilizce oynuyorum ama /O ile deniyeyim bakayım düzelcekmi.
arkadaşlar /O Enter ile oyun içinde ve menüde işe yarıyor görünmeyen karakterler görünüyor, yardımlar için teşekkürler fakat bunu sürekli hale getirebilecek başka bi ayar yokmu acaba...
Yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş....Ss.gifSs.gifSs.gif
(11-04-2011 10:51 AM)erlmtl0 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar /O Enter ile oyun içinde ve menüde işe yarıyor görünmeyen karakterler görünüyor, yardımlar için teşekkürler fakat bunu sürekli hale getirebilecek başka bi ayar yokmu acaba...

Malesef..
Referans Adresler