O oyun oynanmazmı ya muhteşem nfs serisinin en gerçekçi oyunu şahsen 3turda 500.000bin falan kaydırıyorum net olsaydı yardım ederdim ama 1. kural hızlanmayacaksın virajlarda cok dardan girme ve donerken kısa bi sure frene basıp kontrol et viraj sağ tarafa ise sağ tuşa aban sonra biraz frene bas çek 90dereceya yakın dondukten sonra sag sol tuşlarla arabayı kontrol edicen bu kadar zaten refleks olarak alışıcaksın kısa sürede
NFS serisi içindeki en sevdiğim oyunu NFS 2'dir. Çoğu insan dalga geçer benle bu yüzden. Yıl 2011 oldu hala NFS 2'mi oynuyorsun diye, ama tavsiye ederim bir deneyin
(11-02-2011 10:40 PM)unverzagt Yazılan: [ -> ]NFS serisi içindeki en sevdiğim oyunu NFS 2'dir. Çoğu insan dalga geçer benle bu yüzden. Yıl 2011 oldu hala NFS 2'mi oynuyorsun diye, ama tavsiye ederim bir deneyin
nfs 4 road challenge serisi bence Nfs'nin gelmiş geçmiş en iyi oyunudur. Underground'dan sonra zaten tamamen rezalet bir seri oldu ama şu Shift serileri ile sanki biraz adam oluyorlar gibi.
(11-02-2011 10:40 PM)unverzagt Yazılan: [ -> ]NFS serisi içindeki en sevdiğim oyunu NFS 2'dir. Çoğu insan dalga geçer benle bu yüzden. Yıl 2011 oldu hala NFS 2'mi oynuyorsun diye, ama tavsiye ederim bir deneyin
Bende hala yüklü Nfs undercover da oynuyorum ama nfs 2 kadar zevk vermiyor