(11-02-2011 10:02 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]35 DVD olacakmış Gta 5. Uzmanlar 5 günde anca yüklersiniz diyor.
Büyük saçmalık. Daha crysis 2 gibi cryengine 3.0'ın kullanılmış olduğu bir oyunda bile günümüzün en dehşet grafiklerine sahip crysis 2'nin bile 2 dvd'lik bi kapasitesi varsa böyle grafikleri daha tam oturmamış, 2011 nimetlerinden geri kalmış, optimizasyon özürlüsü bi oyunun 35 dvd olmasını geçtim 4-5 dvd olması bile saçmalık.
Hiç bi oyun 164,5 gb kapasitesinde olamaz. Kim demişse gerçekten çok felaket atmış

(11-02-2011 10:42 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ] (11-02-2011 10:02 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]35 DVD olacakmış Gta 5. Uzmanlar 5 günde anca yüklersiniz diyor.
Büyük saçmalık. Daha crysis 2 gibi cryengine 3.0'ın kullanılmış olduğu bir oyunda bile günümüzün en dehşet grafiklerine sahip crysis 2'nin bile 2 dvd'lik bi kapasitesi varsa böyle grafikleri daha tam oturmamış, 2011 nimetlerinden geri kalmış, optimizasyon özürlüsü bi oyunun 35 dvd olmasını geçtim 4-5 dvd olması bile saçmalık.
Hiç bi oyun 164,5 gb kapasitesinde olamaz. Kim demişse gerçekten çok felaket atmış 
Bunları yazarken üşenmedin mi

Belli olmuyor mu gerçek olmadığı

hay Allahım sen büyüksün

(11-02-2011 10:42 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ] (11-02-2011 10:02 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]35 DVD olacakmış Gta 5. Uzmanlar 5 günde anca yüklersiniz diyor.
Hay Allah adam direk savunmaya geçti anlıyorum ben seni az önce matematik çozdun beyin fortlaması yaşadın

daha 4 ün neye benzediğini bilmiyorum

ama bu güzelmiş
Batuhan, adam ciddiye aldı dediğini

Gündemde oyunun kutusu içinden DVD çıkmayacağı var. KEY olacakmış o key ile internetten indirilecekmiş diyorlar. Yani bizim kutulunun yarı fiyatına aldığımız keyleri bize kutulu fiyatına verecekler

Trailer cıkmadan bu sitede "http://www.rockstargames.com/" ne zaman cıkacagı saniyesine kadar vardı yüksek ihtimal burda indircekler oyunu (alacaklar )