Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR 'ye Nasıl Üye Oldunuz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bende hatırlamıyorum ya nasıl olduğunu, 2010 yılında da üye olmuştum ama ev, internet, pc falan değişince hesap gitti, adını da unuttum Big Grin
İsmi hoşuma gitmişti Smile
Warrockla ilgili bir sorunum vardı adminlerin imzasının tekinde warrock nod 32 ayarı yazısını gördüm sorunu çözdüm sonra üye oldum bırakamadım Big Grin Tongue
(10-31-2011 04:10 PM)trsoulkiller Yazılan: [ -> ]Eski oyuncuların tavsiyesii Big Grin

Benim tavsiyem Smile

Çook önceden bi dostum tavsiye etmişti gel Metin beraber WarrockTR'ye üye olalım hem takılırız hem biraz da olsa oyunda bilmediğimiz şeyler hakkında bilgi sahibi oluruz milletin bizi tanımasını ve kendimizi millete tanıtmamızı sağlarız amacıyla üye olmuştum şimdi geldiğim durumu görüyorsunuz.

Üye olup takıldığım, milletin sorunlarına yardım etmek için bulunduğum sayılı forumlar arasından 1.si WarrockTR diyebilirim...
Valla benim warrock'ta bir sorunum olmuştu oyun yüklenmiyordu hata veriyordu falan üye olup işte soru sormuştum hayatımda daha hiç bir foruma konu açmamıştım ilk konum wtr'ye olmuştu.Sonra çok geçmeden hemen cevap geldi falan Smartyy benimle 2 saat uğraşmıştır.Normalde forumlara bir şeyler indirmek için girerdim ama hiç böyle ilgili olmamıştım Smartyy'de bu kadar ilgilenince dedim iş var bu sitede öyle gitti
(10-31-2011 07:25 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Valla benim warrock'ta bir sorunum olmuştu oyun yüklenmiyordu hata veriyordu falan üye olup işte soru sormuştum hayatımda daha hiç bir foruma konu açmamıştım ilk konum wtr'ye olmuştu.Sonra çok geçmeden hemen cevap geldi falan Smartyy benimle 2 saat uğraşmıştır.Normalde forumlara bir şeyler indirmek için girerdim ama hiç böyle ilgili olmamıştım Smartyy'de bu kadar ilgilenince dedim iş var bu sitede öyle gitti

Ben ilk üye olduğumda nasıl konu açacağımı bilmiyordum Big Grin etrafa falan bakmıştım en sonda sağ üstte yeni konuyu gördüm Big Grin
(10-31-2011 07:25 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Valla benim warrock'ta bir sorunum olmuştu oyun yüklenmiyordu hata veriyordu falan üye olup işte soru sormuştum hayatımda daha hiç bir foruma konu açmamıştım ilk konum wtr'ye olmuştu.Sonra çok geçmeden hemen cevap geldi falan Smartyy benimle 2 saat uğraşmıştır.Normalde forumlara bir şeyler indirmek için girerdim ama hiç böyle ilgili olmamıştım Smartyy'de bu kadar ilgilenince dedim iş var bu sitede öyle gitti

Aynen o adam banada yardım etti sağolsun (:
Benim sorun vardı ekran sorunu onu çözmek için konu vardır diye üye oldum bırakmadım hala
lobi de 100. üyeye pre ödülü var diyolardı şansımı denedim o zamandan beri sitedeyim farklı nicklerle Big Grin
(10-31-2011 08:29 PM)je0pardy0000 Yazılan: [ -> ]lobi de 100. üyeye pre ödülü var diyolardı şansımı denedim o zamandan beri sitedeyim farklı nicklerle Big Grin

Multi diyorsun yani Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler