Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günün sözü...(cashboy8)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Anlamlı söz.
Madem o kadar güzel söz geldi birde konuyu başka yere çekelim...Bu sıralar ilham kaynağım aşk; akrostiş'ler yazıyorum işte en güzeli..Bir kaç farklı platformda paylaşımnı yaptım burdada yapalım...

*Gizli bir sır saklı gözlerinde.
*İçinde kuşkular, tat var dilinde,
*Zincir vurmuşsun duygu ve hislerine.
*Eğer ki güvenmek istersen birine,
*Merak etme o benim işte.

Alper ERSOY
(02-20-2010 11:29 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Madem o kadar güzel söz geldi birde konuyu başka yere çekelim...Bu sıralar ilham kaynağım aşk; akrostiş'ler yazıyorum işte en güzeli..Bir kaç farklı platformda paylaşımnı yaptım burdada yapalım...

Alper ERSOY

Vokallerimde kan kokusu, sesim titrek,
O kadar sıcak ki suretim, güneşten alır renk.
Liriklerimde bir isyanın ökyüsü,
Kanım koyu kırmızı, tam damardan vur ve çek.
Asla koşma ardımdan yağmurlarım ıslatır,
Neden böyle deme, benim 4 mevsim...

Volkan
Volkan seninkide muhteşem..Ellerine sağlık...Ben kendim için yapmayı denemedim Big Grin
(02-20-2010 11:34 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Volkan seninkide muhteşem..Ellerine sağlık...Ben kendim için yapmayı denemedim Big Grin

Benim kız arkadaşım yok, yani belirli bir kız arkadaşım yok. Bende kendime yapayım dedim.
Sağolasın. Smile
bende size bir felsefe yazayım...

iyi olmaktansa şanslı olmayı yeğlerim diyen kişi hayatı iyi tanıyormuş. İnsanlar hayatın büyük ölçüde şansa bağlı olduğunu kabullenmekten korkuyor. Birçok şeyin kontrolümüz dışında olması ürkütücü... Tenis maçında topu ağın üstüne dokunduğu anlar olur... Bir an için top ileri gidebilir yada geri düşebilir... Şansınız varsa ileri gider ve kazanırsınız yada geriye düşer kaybedersiniz.
(02-20-2010 11:44 AM)boomleqend Yazılan: [ -> ]bende size bir felsefe yazayım...

iyi olmaktansa şanslı olmayı yeğlerim diyen kişi hayatı iyi tanıyormuş. İnsanlar hayatın büyük ölçüde şansa bağlı olduğunu kabullenmekten korkuyor. Birçok şeyin kontrolümüz dışında olması ürkütücü... Tenis maçında topu ağın üstüne dokunduğu anlar olur... Bir an için top ileri gidebilir yada geri düşebilir... Şansınız varsa ileri gider ve kazanırsınız yada geriye düşer kaybedersiniz.

O şansı yaratan her zaman sizsinizdir dünyada inanç dışında herşeyin bir açıklaması bilimsel olarak vardır..Gerekli şartları oluşturmayı becerebilirsen yani İYİ olursan kazanırsın..!!
Dua gibi olmuş Smile

HyperFexx

(02-20-2010 11:29 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Madem o kadar güzel söz geldi birde konuyu başka yere çekelim...Bu sıralar ilham kaynağım aşk; akrostiş'ler yazıyorum işte en güzeli..Bir kaç farklı platformda paylaşımnı yaptım burdada yapalım...

Alper ERSOY

http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_S..._id=666309

^^
zaaaaaaaaaaaaaaaaaa Big Grin Kaan Big Grin Dünya da iyi olmak her zaman yetmez şansın çok büyük etkisi vardır buna ister kader de ister şans Wink
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler