Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Foruma üye olurken...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar foruma üye olurken uzun uzun ve küçücük yazı fontuyla yazılan kuralları hiç okumadan kabul ediyoruz Ben forumda uzun süredir bulunuyorum bu kuralları az cok biliyorum fakat foruma yeni üye olan arkadaşların FORUM KURALLARIndan bihaber olduğu görülüyor Misal foruma hesap satışı için üye olup konu açan arkadaslar var Neyse konunun özü forum kuralları küçük küçük değil renkli ve büyük yazı fontlariyla kısa ve öz maddeler halinde yazilabilir

Sizde fikirlerinizi konu altında belirtebilirsiniz.
Ciddi ciddi okuyan varmıdır acaba ? Hayatımda hiçbir foruma kaydolurken okumadım.
Katılıyorum.
(10-30-2011 03:15 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Ciddi ciddi okuyan varmıdır acaba ? Hayatımda hiçbir foruma kaydolurken okumadım.

Aynen hiç maddeli uzun yazı okumamışımdır
Anayasa'daki maddeler de hiç ilginizi çekmedi mi ? Ben bugüne kadar hep dikkat ederek okumuşumdur.
Zamanında bi' kez can sıkıntısıyla okumuştum, daha da okumadım.Büyük fontlarla yazsan da renklendirsende bi' işe yaramaz.

Yeni klasör açtığında isim vericeği yerde adını "asdasdf" yapan vatandaşlarımız var, bende böyleyim.Şikayetçi de değilim bu durumdan ama üşengeç bizim insanlarımız.
(10-30-2011 03:22 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Zamanında bi' kez can sıkıntısıyla okumuştum, daha da okumadım.Büyük fontlarla yazsan da renklendirsende bi' işe yaramaz.
(10-30-2011 03:20 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Anayasa'daki maddeler de hiç ilginizi çekmedi mi ? Ben bugüne kadar hep dikkat ederek okumuşumdur.

Uzun yazılar hiç ilgimi çekmiyor, çünkü 2 madde okuyorum sonra 3 e geçtiğimde ilk 2 yi unutuyorum, bundan dolayı uzun yazılar sevmem, kısalar hem yazının özünü verir hem de anlaşılması kolaydır
Okumaya herkes üşendiği için en önemli olanlarını kısa kısa,büyük punto ve değişik renklerle oraya koyabiliriz.En azından okunmasa bile göze çarpabilir.
Foruma kayıt olurken okumam ama buna kayıt olurken okumuştum. İyi hatırlıyorum totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler