Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack damgası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar artık çıldırma evresine geldim. Genellikle geniş alan oynuyorum bilmem kaça - kaç yapıyorum. Geliyorlar yok hack var , yok kilitlenmen gözükmüyor. Arada birde sıkılınca dar alana girip oynuyorum. Orda da aynı şey bi head atıyorum direk wall hack damgasını alıyorum.İki adam üst üste vuruyorum yine hack damgası yiyorum. Bunun çözümü de yokki birşey de yapamıyorum. Sizlerde böyle bir sorunla karşılaşıyor musunuz ? Karşılaşıyorsanız napıyorsunuz ?
İYİ FORUMLAR beyfendi
Ağlıyorum ben Sad
Knife maçına girdim, adamlarla oynuyom(spiderman gibi adamımdır ordan oraya tırmanırım), adamlar 2 el sonra hack dedi Big Grin neyse gülüp geçtim, eziklerle uğraşmaya deymez
nc at derim belliki senin nicki görünce hack diyorlar Smile
(10-30-2011 11:21 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]nc at derim belliki senin nicki görünce hack diyorlar Smile

1-20 Level arası kişiler söyleyince pek ilgilenmiyorum. Ta ki Conturas'ta +60 level bazılarının hack demesine kadar Smile Ve böyle , söz meclisten dışarı ''ezikler'' için nc'ye gerek yok Smile
"takma kafana" Big Grin
Ben nasıl haksızlıgıga ugruyom sen bilmiyosun , böylelerine sakın cevap atma geri attıgın anda iş uzar gider
Açık savaşta bana genellikle wh diyorlar Big Grin
Ben sadece yazdıklarını okuyup geçiyorum.Eğer şansını zorluyorsa ve oda benimse şutluyorum Smile
Odadan atmama rağmen Pm atıp beni taciz ediyorsada;
/Blistadd Burayada o kişinin nickini yazıyorum olup bitiyor (:
Cevap yazma o kendi kendine susuyor zaten iyi bi taktik bence Smile
(10-30-2011 11:16 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ağlıyorum ben Sad

Seni çok ağlattım benn Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler