Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Medal Of Honor’dan yeni görseller
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: medal-of-honor-header.jpg]

Yıl 2003…
Medal Of Honor’dan ayrılan çekirdek ekip 2002 yılında İnfinity Ward’ı kurmuştu. Hırslı, yetenekli ve başarıya aç İnfinity Ward, Activision’un kanatları altında o yılın sonbaharında video oyun dünyası’nda önümüzdeki yıllara damga vuracak bir serinin ilk adımını attı: Call Of Duty…

İşte o günden bu güne FPS oyunları arasında kendine haklı bir yer edinen Call Of Duty neredeyse her sene üzerine ekleyerek çıkardığı oyunlarıyla rakipsiz olmuştu. Ta ki Aralık 2009′a kadar…

Electronic Arts; Aralık 2009′da Afganistan’da geçecek olan ve günümüz olaylarını baz alacak bir hikaye ile EA Los Angeles ekibi ile geliştirilmeye başlanan yeni Medal Of Honor’u resmen duyurmuş oldu. Sonra yayınlanan videolar ise beklentileri iyice arttırdı.

Derken; EA şimdide Medal Of Honor’un yeni ekran görüntüleri ile karşımıza çıkıyor ve seri tekrar kıpırdadığının sinyallerini veriyor.

Buyurun:

[Resim: medalofhonor4-150x150.jpg] [Resim: medalofhonor1-150x150.jpg] [Resim: medalofhonor5-150x150.jpg]

[Resim: medalofhonor3-150x150.jpg] [Resim: medalofhonor2-150x150.jpg]
Görüntüler süper.
Oyunda süper olur herhalde =)
Görüntüler çok sağolam Smile
Görüntüler güzel harbiden:DBu oynun geleceği iyi olabilirSmile
Süper ama Volkan kardeşim birde kaynak linki versen konu ilgimi çekti araştırmak istiyorum..
(02-20-2010 11:37 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Süper ama Volkan kardeşim birde kaynak linki versen konu ilgimi çekti araştırmak istiyorum..

Tıkla kardeşim. Smile
(02-20-2010 11:38 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(02-20-2010 11:37 AM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Süper ama Volkan kardeşim birde kaynak linki versen konu ilgimi çekti araştırmak istiyorum..

Tıkla kardeşim. Smile

Sağolasın..
Süper bir oyun bu abi.

Çıktığında Oynamaya çalışacağım.
bu grafikler ne böle çok süper
pc kaldırırsa oynamak isterim çıktığında bende saolasın volkan
Bu oyuna bayılıyorum COD dan sonraki oyunum budur Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler