arkadaşlar şu an öğrenciyim fakat kendi başıma babamdan habersiz laptop almayı düşünüyorum. Şöyle sorun yaşamıyacağım düzgün bir şey olmasını istiyorum. Hangi marka önerirsiniz? ankete katılırsanız sevinirim
ASUS cok ideal & kullanıslı oluyor
Sorun yaşamamak istiyorsan teknik servisi kötü olan casperdan uzak dur. Toshiba ve asus f/p açısından düşük olsa da sorun yaratmazlar
bütçem var diyorsan servisi en iyi olanı al derim ötekilerinde pixel sorunu olsa bile 1 aydan aşağı gelmiyor lanet olasıca servisten

oy kullanın birader!

ciddi kullanında ona göre bir şeyler yapacam araştırıyorum o yüzden. almışken iyi bir şey alayım diyorum
Bütçeni bilmiyorum ama Apple al derim ben.
asus derim ama sen yinede oturduğun yerin yakınında en yakında hangi markanın servisi varsa birde iyise ondan al

(10-30-2011 01:28 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Bütçeni bilmiyorum ama Apple al derim ben.
Apple alamam bütçem o kadar yok.
(10-30-2011 01:28 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]asus derim ama sen yinede oturduğun yerin yakınında en yakında hangi markanın servisi varsa birde iyise ondan al 
kaldığım yer belli değil ordan oraya ordan oraya rüzgar nereye atarsa ben ordayım
(10-30-2011 01:28 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Bütçeni bilmiyorum ama Apple al derim ben.
aklımdan ilk bunu yazmak geçti aslında

Bende packard bell var şu ana kadar bir sorun çıkartmadı ısınmadan falan acer kendini kapatıoyormuş ısınınca