Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Nostalji [6 şubat 2008]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yan tarafa resim koymak ?? Big Grin Big Grin Big Grin
ilk takıldığım site warrockturk dü o da zamanın ilk sitesiydi galiba veya bilmiyoduk hiç şimdi baktımda NoTolerance yeni adıyla nicomediatr her başvuruyu red etmişim Big Grin ne günler geçti davut abiyle falan güzel günlerdi Smile
(10-30-2011 01:14 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]ilk takıldığım site warrockturk dü o da zamanın ilk sitesiydi galiba veya bilmiyoduk hiç şimdi baktımda NoTolerance yeni adıyla nicomediatr her başvuruyu red etmişim Big Grin ne günler geçti davut abiyle falan güzel günlerdi Smile

ncada iken nıckın neydı gp dlw nca kardeşliğinde varmıydın varsan buyuk ıhtımalle tanısıyoruzBig Grin
kazim68 sonra nc attım y3llow0lf yaptımda ncanın ilk üyelerindenim bide biz 41 teammıydı neydi davut abinindi o clanda teee ona dayanıyor bizim clan hikayesi Big Grin
(10-29-2011 09:55 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(10-29-2011 09:05 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]giriş yapamadım soner Big Grin

İmzandaki tesbihin kırmızı olanını satabilirim istersen ?

kaça?
(10-30-2011 01:33 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]kazim68 sonra nc attım y3llow0lf yaptımda ncanın ilk üyelerindenim bide biz 41 teammıydı neydi davut abinindi o clanda teee ona dayanıyor bizim clan hikayesi Big Grin

bende eski ncalıyım fatih ncadan cıktıktan sonramı ne gırmıstım ben fatıh varken ben gpdeydım
yönetici olarak piyasada yoktuk ama her zamanda forumdaydık =D Tabii o zamanlar nickim gstrgy07 falandı ama bbdgstrgy yapmışım forumdada.

TaTy

Bak o BMT vs konularını açan benim Big Grin blazex Big Grin ne günlerdei ya.Hiç değilse clan sistemi vardı.Clanların resimleri vardı.
(10-30-2011 02:27 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]yönetici olarak piyasada yoktuk ama her zamanda forumdaydık =D Tabii o zamanlar nickim gstrgy07 falandı ama bbdgstrgy yapmışım forumdada.

tylerdurdeni izleye izleye öğrenmiştim oyunu be Big Grin bbd ne clandı 1. liğe oynuyordu Big Grin
(10-30-2011 11:08 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(10-30-2011 02:27 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]yönetici olarak piyasada yoktuk ama her zamanda forumdaydık =D Tabii o zamanlar nickim gstrgy07 falandı ama bbdgstrgy yapmışım forumdada.

tylerdurdeni izleye izleye öğrenmiştim oyunu be Big Grin bbd ne clandı 1. liğe oynuyordu Big Grin

tylerdurdeni ne ya Ss.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler