Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazık bu clana
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Sevgili Kaan,

İlk olarak sana küfreden şahsın klanımla ne alakası var? Bu birrrrr
Cem0200 proxy ile girmiş gm'e rica ettim diyorsun.Siz Türkiye serverında değilmiydiniz? Hangi salak kendi serverına proxy ile girer? Maedem gm proxy kullandığını tespit etti neden banlamadı? Buda ikiii

A-10 uçağı fazla damage veriyor gibi bir yorum yapmışsın.Ya bu oyunu hiç bilmiyorsun yada oanda vurulmanın verdiği psikoloji ile böyle bir yorum yapmışsın ki bence deli saçması.Budaa üççç
Son olarak sen bu işten para kazanmaya çalışan bir arkadaşımızsın.Bence sen ekmeğinin peşinde koş.Vergini falan muazaam öde devletimize.Mazallah şikayet ederler başın ağrır sonra
1 ) Hesap geçmişlerini "cinalper" bir gözden geçirsin derim.
2 ) Banlanacak.
3 ) Bu oyunu 2002 'den beri oynuyorum emin ol senden daha çok bilgiye sahibimdir.

Bu işten para kazanmaya çalışıp çalışmadığımı herkes biliyor, sen gönlünü ferah tut.
Senden önce milyonlarca kişi var, beni tehdit etmeye çalışmadan önce kendi pisliklerini temizlemeye başlayabilirsin.
Sevgili Kaan işin aslı şu aslında.(hani açıklamayayım diyordum).Sen ve ortağın bize gelip pre ve g1 kredinizi bizden alın dediniz mi demediniz mi?
Bizde Özden Kara'dan aldığımızı ve memnun olduğumuzu söylemiştik.Zoruna gitmiş anlaşılan.Öfken buradan kaynaklanıyor.
Son olarak hangi charı neye dayanarak banlatacaksın? Orada sana küfreden charı banlarlarsa banlarlar en fazla.Sen madem resmi moderatörsün.Neden resmi forumda hiç yoksun? İşine gelince moderatörüm diye ahkam kesiyorsun oyunda.Arkadaşım altı üstü oyun.Banlasalar ne olur? Senden korkan senin gibi olsun..!
Bugüne kadar kimse bizden alışveriş yapmadı diye tavır aldığımız olmadı.
Eğer böyle birşey olduysa buyursun 2000 kişi var, aralarından biri çıkıp desin ki KaanTopal böyle birşey yaptı.
Bugüne kadar kimseye maddi konulardan tavır almadım almamda, beni sen hariç herkes biliyor.

Oyunda bugüne kadar Resmi Moderatörüm diye ahkam kestiğim hiç olmadı, hatırlatırım ki HS'den dolayı hesabı banlanan birçok Türk oyuncuya zamanında ben yardımcı olmuştum.
Eğer ahkamlık buysa, dediğin doğru.

Bu forumda bulunan herkes az çok beni bilir, tanır. Görüldüğü üzere 6 şubatta düzenlediğimiz etkinliği sana referans vereyim.

İlk cümlende bahsettiğin üzere, geçmişte öyle bir konu geçti fakat sizinle konuşup konuşmadığımı hatırlamıyorum.
Doğrudur bahsettiğin konuda görüşmüşüzdür.

Burada ben kimseyi korkutmaya çalışmıyorum, sadece herkes edebini bilsin o kadar.

Konuyu kilitliyorum, tartışmanın uzayıp oyundaki gibi edebinizi bozmanızdan çekiniyorum.
Gerekirse özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.

Geçerli bir açıklamanız olursa forumlardan yayınlayabilirsiniz.
FORUM KURALLARInı ihlal etmeyecek şekilde*
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler